Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
válasz
Graphics #4136 üzenetére
Kapucziner Velencei gondolások. Tuti friss pörkölést fogsz kapni. Kilós árban most 4800Ft, ízben sokkal nagyobb ugrás a boltiakhoz képest. Én mindig csak kis adagot töltök a Jurába, a többit fagyasztva tárolom.
Szerk: hyperspace pont ezt linkelte pár másodperc előnnyel -
törölt tag
válasz
Graphics #4136 üzenetére
Minden kávéfőzőbe a legjobb a friss pörkölésű, automatába is. Boltival is lehet szerencsét próbálni, de nem fair a gépeket hibáztatni ha nem sikerül a mutatvány. Ha megbízható eredmény kell, az jó minőségű szemes kávét feltételez, az viszont árban megközelíti a kis manufaktúrák olcsóbb, nagyobb kiszerelésű fajtáit. Boltiból nekem eddig a Lidl Bellarom tetszett, a Crema fajta, a Bio is jó volt amíg volt. Sötétebb pörkölésből jók az Illy nitrogénes dobozos szemeskávéi, de akkor már inkább a friss.
-
törölt tag
válasz
Graphics #4136 üzenetére
Itt lehet előbb válaszra lesz : https://logout.hu/tema/automata_kavegepek/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest