- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iatti
aktív tag
azért egy bialetti mokkának "működnie" kéne. mit értesz minőségi,felsőkategóriás kávé alatt? én amikor kezdtem,először vettem egy mazzer minit a bialetti mellé. ez persze elég erős indítás
,de már tervbe volt a gaggia classic. vettem mellé kispörkölói kávét. nem is volt egy extra cucc/pacificaffe premium/,de már evvel érezhető volt a minőségbeli ugrás. első volna nálad is egy jó daráló beszerzése, és valami friss kávé.
-
törölt tag
Nagyon köszönöm!
Ahogyan itt is többen leírták már, a bialetti mokával és egyéb válfajával is lehet jó kávét főzni hiszen évekig én is ezt vallottam és ezzel ittam sőt, ezelőtt 2 évig a szüleim által nyüstölt 70-es? évekbeli kotyesszal (azért (is) váltottam mert ehhez egyáltalán nem is vehettem finomabbra őrölt kávét és ezt eluntam). Ki emellett, ki a brikkák stb mellett voksol tömve vannak a pultok velük de a yutubés videókkal is vigyázni kell mert egymást másolják mert szerepelni akarnak, ugyanazt hajtogatják és hüleségeket is mutogatnak, pl nézzétek micsoda kremát főz a moka és meg is mutatja a pár buborékot ami a kávéfőző egyik oldalában úszkál. Én a bialetti mokával bármilyen drága és friss kávéval sem tudtam kremát előállítani ha meg feszültem sem, de nem is ez a lényeg.
Azt is leírták itt többen, hogy sok felfelé lépkedő kávés elköveti azt a hibát, hogy sorra veszi a kisebb lépésekhez való cuccokat amiket néhány hét, hónap után lecserél mert tovább akar lépni.
Én mint írtam a Flair 58-ra ugrottam a kotyesz után és igen, nagyon drága volt a részletek is csordogálnak utána, ezt is jelezték előre itt az évek során, hogy mire lehet számítani aki belevág. Mivel egyedül leledzem így megtehettem és a graefen kívül nem kezdtem más vásárolgatásba, sem automaták sem egyéb pénznyelő cuccokba ráadásul az alátétekkel ha nagyon akarom graefezhetek, már próbáltam is de azért inkább darálok az itt kérésemre ajánlott presszó- képes J-max kézi készülékkel. Így elmondhatom, hogy félautomata cuccaim vannak.Azt, hogy nem vásároltam össze vissza különféle automata stb stb készülékeket köszönhetem ezen topikokban posztoló tapasztalt presszósoknak és persze annak is nem utolsó sorban, hogy én még a mindent el/végig olvasók táborába tartozom. Ugyanis mikor kb 1.5 éve valahogy ide kerültem éppen azon voltam, hogy veszek végre egy igazi kávéfőzőt és már többször is a megrendelem gombon volt az ujjam de szerencsére először csak elkezdtem olvasni és pár oldal után már el is felejtettem a - szarvasit! Mert ő lett volna az első ugrásom.
Ja és gondolom nem félúton lehetek közted és a szüleid között korban hanem nagyon is elhúztam mivel a 71-et taposom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Milyen SSD-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest