Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hosszú kávékat tejjel készítik. Én is rendeltem 230 ml-s kapszulát próbából de 1-2 próbálkozás után sokkal hamarabb leállítottam főzés közben - vertuónál le lehet ez előny - mint ahogy lejött volna mert ha mind engedtem a végeredmény egyre gyengébb lett. ja, én sosem iszom kávét tejjel és cukorral ez hozzá tartozik. Aki igen annak bizonyára jó lesz a végeredmény. Számold azt is, hogy a hosszú kávék hol vannak már árban? 200 felett.....én a bialetti moka kotyeszommal duplát főzök és számításaim szerint 100-as alatt. Szemes kávét őrlök főzés előtt és szerintem a volt vertuóhoz képest meg vagyok elégedve a végeredménnyel kb negyed áron.
Mivel a nespresso.hu oldalán jársz szinte mindent megtalálsz amit tudni érdemes/akarsz, csak jól nézzél szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest