Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A boltra most nem úgy gondolok, hogy saját és saját alkalmazott.. Hanem úgy, hogy ha van valakinek már - akkor ott polcon lévő árucikk.
-
válasz
üzenetére
Ez a kávétársasági honlap egy vagon lófasz!
KB annyira informatív, mintha azt írná, hogy "kávés íz" . De útálom az ilyen sekélyes gondolkodású cégeket! A szemléletes, érzékletes szöveg adja el a terméket látatlanban, kóstolás nélkül.
Olaszt kihagyom most, de az Estrella Caribe az övék! Az ellenben imádtam!!!!
A modell nénivel bármikor megismerkednék szívesen!
Szerintem tennem kellene egy próbát vele.
Dalhmayer után jöhet! -
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Nocsak! Rábökök az új témára - erre üres oldal.
Valaki bekávézott?
-
Azzal nincs gond. Megiszod és tényleg felszívódik. Krémekben is van. (itt most szépészeti és sebészeti cuccokra is értsd! Az arany pozitívan hat a sebgyógyulásra és a szövetek rehabilitációjára, a kollagén képzésre is.) Döbbentenes, de ha színarany fóliát raksz az arcodra, akkor az szépen felszívódik.
De hogy kávéban?? Egy része ki sem jön! Ergo tenyleg parasztvakítás. Ha mondjuk aranyozott cukor lenne, akkor az más lenne. -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nem kell olyan hatalmasa feneket keríteni neki és felesleges a huszonezer forintos kiadás erre.
Hűvös-hideg kivonatolás.
Otthon is megy lazán!
Az én receptem:
Egy szép tiszta, igen nagy gonddal kimosott leváros beföttes üveg. Van egy franci márka, aminek sima a belseje.
A hozzávaló kávét grizes szeműre, vagyis durvára darálod.
A szűrt tiszta víz hozzá szigorúan kézmeleg.
Üveg+víz-dara bele. Elkevered. Tető rá!
Mehet a hűtőbe!
Párszor teljesen megkevered és 12 óráig szépen benne hagyod.
Majd leülepszik és szép tiszta, aromás kávét kapsz, amit vagy leöntesz, vagy szűrőpapíron átszűröd.
Ennyi!
-
-
-
-
Jogos. De az El Criollo nem kávézó. Az kávé és kellékbolt. hogy a két izé hogy került oda, nem tudom, de azt igen, hogy sok munkás jár oda kávézni. szerintem ez nekik készült. A Latte arthoz azért kellenek eszközök is, nem csak egy tejhabosító és egy (amúgy jó) szuperautomata.
-
Egy életem - egy halálom! Kipróbálom! Eddig a mexikói cuccokkal nem nyúltam mellé. El Criollo, Malongo is duplaszupper volt!
-
-
Ráértem és beültem a Bécsi útri Milk kávézóba, ahol dicsérték a remek Rex kávét a neten...
Erre kaptunk két égett francot.... -
válasz
Mortein
üzenetére
Igazi olasz pörkölést neki! Most a Rossi sziciliai eszpresszo van bent nekem. Nulla sav szinte és kellően aromás.
Nézd meg még a Tchibo szemes exclusive-ot is.
Ha pedig van Auchan (míg be nem zár mindenhol a pletykák szerint) akkor ott is van saját márkás sötét pörkölésű. -
válasz
Ketchup2020
üzenetére
Ott lehet a megoldás, mert acélon van az eszköz és valami lé folyt alá.
Természetesen nem én öntöztem meg.
Felcsiszolás segíthetne rajta. -
-
-
válasz
üzenetére
Valóban.... Bosszantó szerintem is a kényelmi felár sok esetben. Nekem sem ér meg annyit egy jó kávé, hogy kiadjak egy laza százassal többet egy kávéért. Ráérek, megcsinálom a jó öreg Brikkával és saját darálóval.
(Hagyjuk a fenébe a kékfoggal - mobillal is összekapcsolható baromságokat. Könnyű kezelhetőség és társai - nem tudsz odamenni a kurva kávéfőzőhöz bekapcsolni????
)
Megvan a szabadság, hogy olyan kávét veszek, amit akarok és nem vagyok hozzákötve a kapszulák határához. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hát igen, van akik szeretik a hosszú előjátékot..
-
válasz
uffneked
üzenetére
Javaslatom.... Értem az aggályaidat, segítek!
Találsz a téma mellett egy zászlót és egy kukajelet....
Nyomj rá a kuka jelre, majd az igen, törlöm a témát...
De ha biztosra akarsz menni, akkor a komplett belépést törlöd.Vagy a kávéscuccokra költendő pénzt odaadod a kedvesednek, esetleg veszel egy "új kedvest" ezen.
-
-
-
A kézmeleg víz és a forró vegyi matéria között van pár lépés.. Én nemet mondok erre a kétséges megvalósításra.
Ne vegyünk magunkhoz karcinogén dolgokat. Van az öngyilkosságnak gyorsabb módja is.
-
Így van! A Brikka nem hoz ki sokat, de az eredmény nem finomra örölt kávénál azonos csomagolásból is ég és föld!
Valóban nem lesz hatalmas mennyiség.
Ahogy említette Konzumpro - szàmodra a Brikkától az két felé öntött kávé amerikai presszo verzió lesz a jó megoldás.
Az americano a (vödörhöz szokott amcsik) espresszója. Egy kapucsinós csészébe az espersszó adag + ugyan annyi víz, de ez ez izlés szerinti.
A víz bármilyen hőfokú lehet egyéni izlés szerint.
Szóval a Brikka jó a háznál!
-
-
Nem biztos! Meg lehetne próbálni, hogy megrendeljük a Szarvasi Vas és Fémművektől tervek alapján. A lámpagyár becsődölt, de a kávés részleg megy! Gépek vannak, tudnak dolgozni. Piac meg felvenné....
De létező gépet is át lehetne alakítani forgácsolással pl. Ebben az esetben a meglévő darabokat meg kell maratni és abba illeszteni az újdonságodat. Itt más sok szuperfinom lehetőséged van, hiszen a piac nemzetközi és igen érdeklődnek!
Ha elkezded, betársulok!
(nem viccelek!) -
válasz
nyisziati
üzenetére
Fahéj igen markáns és elnyomja a kávé aromáit. Szó sem lehet róla.
Ha kis nyugira vágyom, akkor a valódi vanília jó indok egy kis kényeztetésre. (Az nem uralkodik rajta speciel.)
A kurkumát nem értem. Szerintem nem való bele... (oké, hogy szép sárga, de a levesbe eredetileg sáfrány kell.
)
Mint ahogy a kardamom sem a penészes török kávéba.
De már bocs, pont azért tették bele, hogy elnyomja a szar ízt. Igyák csak ők boldogan, megérdemlik! Mehet a romlott húsos dönner mellé.
-
Ha már annyira mixelgetni akartok, akkor lassan itt a nyár (még kettőt kell aludni!
) és jöhetnek a hidegebb, hideg kivonatolt kávék, a koktélok!
Hagyjuk a p.csába a tejet.
Mehet mellé kékszőlő lé, istenkirály a gránátalma, a ribizli, meggy és málna is.
Fogod a kávét, majd beleöntesz egy kis gyümölcslevet. Vagy sokat.
Az élet császárai tehetnek bele jeget is, de csak keverve, nem felrázva!
-
válasz
nyisziati
üzenetére
Frei az más! Oda eleve azért jár az ember, hogy ne koszold össze a dolgaidat otthon és ténylegesen jól megkonstruált ízeket kapj.
Nekem is nagy kedvencem a dohány kávé. Régen lehet, hogy ez valóban dohányleveles érlelés volt, most már aromás a kiegészítés. Annyira nem bánom, hogy nikotin mentes a dolog.
-

-
válasz
dugesz77
üzenetére
Sok mindenkiben előjön a nosztalgia. Nekem a nagyi otthon a Com-Pack Ominával, ami igen fincsi volt sok tejjel és cukorral... Tudjátok, az az Omnia, amit a kambodzsai és vietnámi kávékből pakoltak össze remekül..
A teás szekcióból a Grúz tea még létezik... De sajna háttérbe szorult és kicsi a termőterülete.Megyek és megiszom a gyógyteámat.
-
Megkerestem ezt a Coffe 66 pont hu oldalt, de igencsak szűkmarkúak a kávé információkkal, a tipikus elkészítési módokkal, stb... Nem egy igazi lelkes banda.
A Neszkofi jogi közleménye nagyobb helyet foglal el mint az íz értékelés!...
Abszolut közhelyes és semmitmondó egy érdeklődőnek a "jó utóíz"..
Ez kb olyan mint a "van sárga festékünk" a festékboltban....
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KB annyira informatív, mintha azt írná, hogy "kávés íz" . De útálom az ilyen sekélyes gondolkodású cégeket! A szemléletes, érzékletes szöveg adja el a terméket látatlanban, kóstolás nélkül.
A modell nénivel bármikor megismerkednék szívesen!
)