Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vettem most egy doboz Crema Gusto kapszulát a Martellohoz és az első két kapszulát dobhattam is ki, mert bedugult.
Ez már a legelejétől kezdve probléma ezzel az egész Martello rendszerrel, hogy igazából tök fölösleges a vízmennyiséget is beállítani, mert folyamatosan változik a kapszulák töltetének minősége és emiatt a víz is ami átfolyik rajta. Ez még rendben is lenne.
De volt mikor 1-1 kapszula valószínű annyira porráőrölt kávét kaphatott, hogy azonnal eldugítja a kapszula alján a lyukakat. Most szerintem az egész 10 kapszulás doboz kuka lesz, mert ilyen még nem volt, hogy kettő egymás után is rossz legyen. Próbáltam megkocogtatni, ütögetni, hogy átrendeződjön benne a kávé, de ugyanúgy eldugult. Talán ha 10 mili kifolyt rajta aztán ugye kiszakad a kapszula tetején a fólia és lent a csepptálcába préselődik a víz.
Kaptam a két 6g-os kapszulából 20 mili kávét. Mondjuk az íze jó lett, ez nem szőkült ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kaptam a két 6g-os kapszulából 20 mili kávét. Mondjuk az íze jó lett, ez nem szőkült ki.
Mr.Csizmás