Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aldis Ambiano amit a másik topikban linkel valaki.
El kell engedni, viszem is vissza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább ki sem próbálom.
https://www.aldi.hu/hu/informacio/szolgaltatasok/szervizpont/detail/sis/si/8866475212801/
-
Én nem hinném, hogy feltennék pár honlapjukra ha hazugság lenne. Itt nézd meg. Ki kell nyitni az összetevőket [link]
De legyen egyszerű matematikai számítás. Egy robusta kávé 2,4-2,7 % koffeint tartalmaz [link] 5,5 gramm (mert annyi egy kapszula, nem 5) az 5500 mg, ami akkor 132-148 mg koffeint jelent.
FPSTunker: egyre gondoltunk. Osztottam, szoroztam. Persze nem matematikus vagyok, lehet benne nagy hiba, ami romba dönti az elméletet és kikiálthatjuk a nespresso-t hazugnak. A starbucks.os problémád nem értem. Abban nem 5,5 gramm kv van? Nekem úgy tűnik annyi.
-
Sima melegített tejbe lett benyomva a kávé. Ez lehet a félrevezető. Majd nyomok csak kv-t átlátszó pohárba. Szerintem is nehéz lesz rávenni az embereket. Csak az ilyen lükék fogják megvenni, mint én. Külföldön nem hiszem, hogy számít. 79 euro volt a gép és elvileg kapok 40 euro utalványt. Az ott nem pénz és k8dobja a régit (a magyar meg összeszedi és itthon eladja
).Mr. Csizmás: azért arra kíváncsi lennék, hogy a kilós darált kávéd aromaszelepes, alumíniummal bélelt, kívül műanyagburkolatú csomagját melyik kávégyártó gyüjti vissza? A jobb minőségű, amit a munkahelyen iszunk, van vagy 20 deka egy ilyen csomagolás. Szóval ezt talán hagyjuk, vagy meséld el azt hova viszed leadni?

Dugesz77: nem is kell töltögetni. Az csak egy plusz lehetőség.
-
törölt tag
-
Pedig a Dolce Gusto(katt)-nak is van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

Bár az nem ennyire nagy spórolás, de spórolás.
Mr.Csizmás