Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
darálós téma: ez valami rebrandelt P1, K4 szerűség? lelőhely: [Westend Muti Home]

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
7Heads Drago
üzenetére
[K6] amazonrú'
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[ikea Tabberas], ha valahol találtok, pont elég egy kisebb bögre alá is. persze már nem forgalmazzák, annyira perfekt cucc
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
headhunter86
üzenetére
attól még high-end, csak botrányosan hullámzó a QC-jük. (kb. nincs, ha jót fogsz ki, kezdheted a szétszedés-összerakással)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
headhunter86
üzenetére
eggyel magasabb liga asszem. mondjuk én vennék egyet, ha nem lennék jura automatices lusta

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
headhunter86
üzenetére
ez instant get lenne nekem, ha nem lennék túl lusta az automatához (játszani meg nincs hely mellette, kicsi a konyha
)szerintem bestbuy ennyiért.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
headhunter86
üzenetére
ez koppra ugyanaz mint a nekem irodás EC31-es, csak fémborítású. [link]
viszont jó tudni, hogy mit ki lehet hozni belőle

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Alabástrom
üzenetére
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Alabástrom
üzenetére
szerintem valid, mert a munkahelyi kávé minőségét is tudnám növelni az eddigiek alapján (Delonghi EC31.21 + jobbféle tégla -> kell valami rendes kar, mérleg meg daráló, ha összedobjuk a casht)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Alabástrom
üzenetére
vannak tejsavas decalc cuccok is.
tanfolyam: [link] ilyen interaktív beszélgetős workshopos, mindenféle panelek vannak, elmélet, szagolgatás, gyakorlat gépen, kis elmélet, gyakorlat. én a kvázinulla tudásommal (van finom bestbuy meg sz@r kv szint, meg automata gép) ugortam bele ebbe, és eddig nem bántam meg.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Alabástrom
üzenetére
nekem ma volt az espresso része. hát azért lehet káromkodni rendesen, hogy pár tized gramm, meg őrlőn pár mm állítás mennyit jelent ízben, állagban.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[Siguro EM-K420SS Barista] 37k 3 év gari #akció (nem mindig kapható)
= [De'Longhi Dedica EC 685] kozmetikát leszámítva, műszaki és méret adatok árulkodóak.

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Jokerdapro
üzenetére
eddig bejött, hogy ups hozta pár napon belül
mikor rendelted? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Jokerdapro
üzenetére
csak a frisseségre célzok, ott is simán kapsz rendelés napit, persze nagyobb akcióknál a ~4e ft/kg no brain buy a friss anyagért

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Taltos0711
üzenetére
szerintem ugyanolyan jó, ennyiért hibátlan, rendben van (= ~4500/kg szállítással együtt)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Taltos0711
üzenetére
Yankee coffee allegro-ról, 99,5%-ban pár naposat hoznak.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[hibrew.hu] kávés jóságok, dara, kapszulatartó, H10 főző, stb. #akció
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
lengyel közös rendelés, 1 PLN =~86 HUF (spoiler: olyan 4500/kg átlag, szállítással)

-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Richemano85
üzenetére
Quasar, Lamart-nak van pár dizájnos kiadása a "sima" kerek formákon kívül, bár tippelnék tuti jogvédett design, így csak náluk lehet ilyen

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
dethroner
üzenetére
Martello Kapszulák | Kafferoma pölö, nem is vészes.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
aldi kivonta a saját kapszulás családját itthon tudommal [link] max online tud venni bele. (remélem nem került sokba a dolog)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
promagus000
üzenetére
Hibrew H2, H3.. gépek kínából, vagy felárral itthonról. 5in1 gyűjtőnéven futnak.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ANDROID???
üzenetére
meg automatás.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
@all
csak a sztereotipikus dolgokat engedjük el, hogy boltban kizárólag szenet kapni (meg sárgacsibót, de ugye azzal csak virágföldet dúsítunk)
ami sz*r az sz*r vitán felül, de egyénenként változó az ízlés mértéke, és árfolyama, és ez nem lehet/ne legyen vita tárgya
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
fyi, ez még mindig nem a hc kv topic, ahogy az utakon mindig is lesznek olyanok, akiknek jó a lidles üléshuzat a swiftben.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
https://allegro.pl/uzytkownik/YankeeCaffee_pl
akció van a már említett kávé bótnál.
30csomagot lehet rendelni és kb 2700ft a szállítás. Full friss pörkölést küldenek és pár nap a szállítás, amit a DPD hoz.
3500-5000ft körül már vannak nagyon finomak. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
postára menni a legtöbb értelmes embernek ptsd-t okoz, nekem rengeteg időmet rabolták el az értesítő - bemegyek - jöjjön vissza másnap bohóckodással.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
aki keres: aldis ambiano őrlő van csomó helyen 20k körül leárazva, mert előző kollekcióból maradt.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Space marine
üzenetére
mondjuk ez elég érdekes eset, hogy nem tudsz kávézni melóban
űrhajós vagy?sztem: szerintem kihűlés, vagy termoszban sacc/kb. pár óra után már romlik az élvezeti értéke.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
salytmasztor
üzenetére
hozzászoksz, meg akármilyen sittes automatával az adott kávét érdemes végigpróbálni az őrlési finomságokon pár fokozatban (1-5-9, ilyenek), melyikben hozza ki a legjobb ízt, utána az ízélményhez egy kevés tej és fél kiskanál (barna)cukor elég - saját tapasztalat "sittes" automatákkal (delonghi 3000, jura ena5) és kávékkal (bármi szemes az alsópolc felett, és ~12k/kg alatt)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
kmarci25
üzenetére
az én mércémmel ihatók, (de semmi extra, kapuczinert feljebb tenném), de nézni kell dátumot, meg ízlés kérdése...a feketétől volt asszem fejfájásom, a piros kellemes, most a világosbarna fogyott ki éppen, és így is raknám emelkedő sorrendbe. bár hozzátenném hogy "valami legyen otthon" alapon kaptam fel bevásárlás közben.
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Egyedi ékszerdobozka
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kancsó és pohár is. a kancsó alját kiöntöttem, mert leült a zacc kicsit. 1000/83@15h a lényeg, 5-6 fokos hűtőben.

Mr.Csizmás