- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sumptuous #922 üzenetére
Epp tegnap olvasott Kolleganom valami cikket, abban azt irtak, cukor helyett erdemes fahejat tenni a kaveba, ha meg tul keseru a kave, icipici so lazitani tud az izen.
Mar elottem is a kep, ahogy a kockacukor melle kockasot is tesznek a kistanyerraViszont a fahej jo poen. Elozo munkahelyemen a Szarvasiba tettunk neha a kave melle.
@Sz. Zs.: Ihatatlan sz.r?
az. Arra jo volt, hogy a napi harom kavembol napi ketto legyen. Igaz, csereben akkor kezdtem ujra tejjel inni (vagy kavetejszinnel), de aztan arrol is leszoktam, mikor az egeszsegtudat mindenkiben azzal merult ki, hogy 1.5%-os tejet(?) hozott...
Azt a Sega-t sokszor ittam ugy presszonak, hogy a pohar aljara oroltem egy kis borsot. Ugy egesz jo volt.Most ha tejes kave, abba nem teszek cukrot, a tej eleg edes (nekem) magaban. Novenyi tejesbe szoktam neha vmi edesitot tenni, de alapvetoen tisztan, presszot iszom. Neha pici (kave)tejszinnel, de arrol meg a rohadt sok pici muanyag hulladek miatt szoktam le.
Az Auchan sajat markas kavejat probalta mar valaki? Lattam par tesztet, amin eleg jol teljesitett (foleg az orolt, de a szemes is). Meg nem mertem bevallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest