- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Üdv! Az olvasottak alapján kinéztem:
- a Bialetti Moka Express kávéfőzőt (Mukka Express volt az első, de drágállom főleg az esetleges szelepproblémákkal, az új Brikkáról szintén megoszlanak mostanság a vélemények, és nem szeretnék túl erős kávét)
- és egy DeLonghi KG89 darálót (eredetileg kézit terveztem bevállalni 1 főre, de alig drágább, és kotyogóshoz úgy tudom még okés).Már csak egy kis dilemma tart vissza a rendeléstől, mégpedig hogy 1 vagy 2 személyeset vegyek.
Általában a munkanapok indításaként kávézok, illetve kiadósabb ebéd után. Eddig Dallmayr Gold instant kávét ittam (tejjel, de a jó kávét tej nélkül is szeretem), nem szeretnék annál sokkal erősebbet vagy többet inni. Jellemzően egyedül iszom, viszont ha vendégem van, ami azért előfordul, akkor nem feltétlenül szeretnék rögtön egymást után kétszer főzni sem.
- Az egyik verzió szerint ha sok lesz egyedül a 2 személyes, legfeljebb felét beodobom a hűtőbe délig (főleg nyáron), így amiatt sem kellene 2x főznöm, viszont nem tudom mennyire marad úgy iható?
- A másik verzió szerint lehet jobban járnék egyelőre az 1 személyessel, ha főként úgyis egyedül felhörpintem, aztán ha tényleg gyakran kell majd egyszerre kétszer főzni, legfeljebb veszek még mellé valamilyen 2 személyeset. Délben pedig szükség esetén főzők egy újabb adagot.Melyik az ésszerűbb választás, esetleg egyéb támpont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest