Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Sziasztok !
Szeretném megtudni hogy utal e valami hibára az, hogy az utóbbi időben mielőtt felállna a védelem (kis 2013) előbb egy piros ablakban a védelem nem fut üzenet jelenik meg,majd csak ezt követően kb 2 perc múlva jelenik meg a zöld ablakos védelem aktivizálódást jelentő üzenet.
Korábban egyből a zöld ablak jelent meg. -
Groupama
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok, kérlek segítsetek!
Amennyiben vásárolok egy Kaspersky One terméket [link]/store.v3.co.uk], akkor a kapott kóddal tudom frissíteni a már telepített magyar KIS-t?
Ez egy telepítős termék, vagy csak kódból áll és a használni kívánt termék aktiválásához kell?
Az adott oldalon olvastam, hogy a termék nyelve "angol" és ez elbizonytalanított.
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
őstag
Egy dolgot nem értek. Még mindig nem megy a Safe Money Comodo Dragon alatt, valamint az "a" patch megjelenése óta automatikusan az IE nyílik meg, ami azt jelenti, hogy XP alatt pedig a 8-as verzió... Azt hiszem áttérek a Dragon inkognitó mód+virtual keyboard párosra... Marharépa Kaspersky...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
GEPESZ66
veterán
Nálatok a KIS2013 mellett fennt van-e a Malwarebytes?
-
Kácsa
aktív tag
2010-es kulcsot is elfogadja a 2013-as KIS.Legalábbis nálam.Igaz a most használatban levőt 2012-es változattal regisztráltam anno.De tiszta telepítésnél is elfogadta egyből a 2013-as.Még 2009-ben kaptam ,WIN7 promóciós kulcs.
ZoLee
-
po1son
addikt
Vedd meg előre a licenszet és csak 3 hónap múlva aktiváld, amikor lejárt az előzőleg vett licensz. Az új kulcsnál az egy év értelemszerűen csak, akkor kezdődik el, ha aktiváltad.
A kulcsodat egyébként letudod ellenőrizni itt, hogy hivatalosan melyik verzióhoz is van (2010,2011 stb).
Regisztrálsz - Manage activation codes - Jelenleg használt kulcs beírása.
Ezután kiír minden érdemleges információt a kulcsról.Egyébként amit én vettem v3-nál kulcsot tavaly nyáron az 2010-es volt így már 2013hoz nem tudtam volna már használni. Múlt héten kettő ph-s taggal vásároltunk egy ilyet. Ehhez tényleg a hirdetett verzió kulcsát adják.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nagyúr
-
nagyúr
Most olvastam a store.v3 oldalán, az alábbiakat, ami viszont kicsit megnyugtatott :
Note that you can buy Kaspersky Internet Security 2012 cheaply, now, and get an immediate and free upgrade to Kaspersky Internet Security 2013.
Még egy kérdés eszembe jutott: ha a jelenlegi liszenszemből van 3 hónap hátra és most veszek egy éveset, amit rögtön aktiválok is, akkor a 3 hónaphoz hozzá fog adódni a mostani egy év, vagy felülírja azt és elveszik 3 hónap?
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
A KIS 2013 lefagyasztotta a gépet a C-partíció vizsgálata végén. Ezért tegnap felvettem a kapcsolatot a Kaspersky ügyfélszolgálatával.Egy diagnosztikai programot kellett lefuttatni, s elküldeni nekik.A diagnosztika azt jelezte, hogy a Malwarebytes összeférhetelen a KIS2013-al.Érdekes, mivel nem rezidens védelem volt.Most majd meglátom.
-
g.gergo
senior tag
Megy 2012 liszenszel a 2013. Feltéve ha az biztos, hogy 2012-es. Mert a 2012-es termékekhez szoktak adni 2010-est is, mert még megy azzal. Viszont egy 2010-es liszenszel már nem megy a 2013. Szóval az kérdés, hogy milyen évjáratú liszenszt kapsz.
Szekr.: Itt van egy kolléga táblázata, ez szemléletes.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Ugye jól tudom, hogyha veszek egy KIS 2012-es kulcsot, akkor azzal a KIS 2013-at is tudom aktiválni?
Azért kérdezném, mert a store.v3-nál kb. feleannyiba kerül a 2012-es liszensz, mint a 2013-as.Vagy csak úgy működik, hogy felrakom a 2012-t, aktiválom a 2012-es liszenszel, leszedem, de a regisztrációs infókat meghagyom és felrakom a 2013-at? Mondjuk, ha csak így működik, akkor is inkább telepítgetek kicsit 5-6ezer Ft különbözetért....
Előre is köszönöm a segítséget.
-
őstag
válasz GEPESZ66 #866 üzenetére
Szinte kizárt, hogy egy reklámprogram okozná a gondot... Ott más valami lesz, aminek része egy reklámprogram, ami esetleg egy adott oldal látogatásakor backdoort nyithat meg és valójában trójai van a gépeden... De ez sem biztos. Hitman Pro-t futtattál már?
-
GEPESZ66
veterán
Az előbb lefutattam egy vizsgálatot a Malwarebytes-el, s a következőt találta:
Pup.Adware.Agent.Talán ez okozta a fagyásokat.
Ma is például a KIS2013-al átvizsgáltattam a C-rendszerpartíciót.Az vizsgálat végén teljesen lefagyott a rendszer.Hiába kattintottam bármire, nem reagált a gép, csak kikapcsolni tudtam.
Remélem ez volt a probléma. -
Kácsa
aktív tag
Magyar nyelvű KIS 2013-ban van egy kis bug, Firefox 15.0.1 alatt nem működik a virtuális billentyűzet,ikonja ott van, de ennyi.A web-tanácsadó jó.
Angol verzióval minden klappol.
Próba tiszta rendszerrel volt, "a" patch nélkül, és vele is.[ Szerkesztve ]
ZoLee
-
GEPESZ66
veterán
A KIS2013-ban nincs olyan, hogy fájlok biztonságos futtatása-tehát izolált környezetben?
-
őstag
válasz GEPESZ66 #859 üzenetére
Előtte a gyári eltávolítójával szedted le a 2012-est? Elméletileg nem kéne, hogy gond legyen a z upgrade-del, de sosem lehet tudni. A 13.0.1.4190-es verzió van fent "a" patch-csel?
Egyébként én a BD IS 2013-at tenném fel KIS helyett...
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Csak KIS2012 volt előtte.Tegnap például a bankomba szerettem volna bellépni.A jelszó beírásánál előhívtam a virtuális billentyűzetet.Véletlenül az új sorra ütöttem, akkor fagyott le.
Ha továbbra is ezt produkálja, akkor nem tudom, hogy NOD32-ra,AVG antivírusra, vagy Panda antivírusra váltsak?
Nem olyan összetett védelmek, mint a KIS, de talán nem is fogják úgy a gépet. -
nagyúr
Szia!
Néhányszor (a pontos számot nem tudom) engedi a kód ismételt megadását, de én már jártam úgy, hogy elértem a maximális számot....
Azóta úgy csinálom, hogy feltelepítem az operációs rendszert, majd a Kasperskyt és ezt Acronis-szal lementem. Legközelebb csak ezt a mentett image-t rakom vissza és így nem kell újra regisztrálni a KIS-t. -
GEPESZ66
veterán
Nekem mióta a KIS 2013 lett telepítve, többször úgy lefagy a WIN7, hogy a feladatkezelő sem indul el. A KIS ikonja csak villog, mint amikor csinál valamit.
-
po1son
addikt
Szia!
Hátrányod nem lesz belőle, ha a kaspersky felhasználódon regisztrálód a kulcsot.
A kulcsot meg elfogadja megint, ha újra rakod az op rendszert. Arra kell figyelni, ha egy gépes licenszet vettél, akkor csak egy gépen fusson. Kasperskyék nem vacakolnak és hamar fekete listára teszik azokat a kulcsokat, amiket több gépen futtatnak, mint kéne.[ Szerkesztve ]
-
Akhim
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Olvastam a hozászolásokban ezt az oldalt http://store.v3.co.uk/ , hogy itt olcsón lehet venni liszenc kulcsot a Kasperskyhez. vettem is és szeretném megkérdezni, hogy a My Kaspersky Account on érdemes e regisztrálni?!
illetve ha újratelepítem a Rendszerem a Kaspersky újra elfogadja e a kódot?! Válaszotokat elöre is köszönöm. -
őstag
Sziasztok!
Csinálnék egy nalózást a getsysteminfo eszközzel, csak még sosem tettem ilyet. A Skype hibát akarom vele reprezentálni a Kaspersky Lab-nek. Futassam a Skype-ot és telefonáljak vele, vagy nem szükséges...?
Egyáltalán, hogyan csináljam?
Köszi előre is!
-
Kaszpi
csendes tag
Sziasztok !
Kasperskyt használok és ezt a hiba üzenetet írja ki: Licencek feketelistája sérült.
Hiába frissítem nem szűnik meg mi a gond ? Mit kell vele csinálni ?Még 166 napig érvényes.
Kérlek segítsetek,nem vagyok egy zseni -
aviator
tag
Sziasztok!
KIS 12-t használok, és a következő történt. A pendrive-omon valószínűleg valamilyen vírus volt, és minden mappám rejtett parancsikonná változott, megnyitni nem lehet őket. Az eggyel régebbi Kaspersky-vel történt már ilyen, akkor valahogy sikerült visszaszereznem a fájlokat, valahogy a karanténban megtaláltam őket, most viszont nem látok semmit a karanténban. A pendrive-on a szabad hely mennyisége nem változott, tehát valahol ott vannak. Kérdés, hogyan tudnám visszaszerezni az adatokat.
Köszönettel:
Ádám[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Köszi szépen a segítséget, így már sikerült telepítenem a KIS 2013-t. A saját eltávolítójával történt eltávolítás után folyamatosan újraindítást kért, majd egy hiba után megszakadt a telepítés. Bevallom, csak a sokadik próbálkozás után néztem be a fórumba és meglett az eredménye
-
po1son
addikt
válasz Tappancs2001 #843 üzenetére
Evvel töröljed a 2012őt.
A kulcsod meg ne legyen 2011esnél régebbi. Ha van kaspersky accountod, akkor ott megtudod nézni, hogy hivatalosan melyik verzióhoz van neked kulcsod.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Qasam
aktív tag
Szia! A supportnak írtam ez ügyben már. Ott azt tanácsolták, hogy uninstall, újraindítás és KIS2013 feltelepítés. Az érvényes KiS2012 licensz működik 2013-as verzióval is, nekem is ez van.
-
karburátor
tag
Szia!
Frissülni biztosan nem fog 2013-ra. 2012 törlés, 2013 telepítés. Liszensz szerintem működik 2013-al is, de azért várd meg amíg valaki hozzáértőbb megerősíti itt.
Üdv, Roli.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz karburátor #841 üzenetére
Szia! KIS 2012 van most telepítvea gépemre, 256 napig érvényes licensszel. Az általad linkelt magyar KIS 2013 progit simán rátelepíthetem, vagy várjam meg, amíg a KIS 2012 felajánlja a 2013-as verzióra történő frissítést. Előre is köszi a segítséget.
-
g.gergo
senior tag
válasz karburátor #841 üzenetére
-
karburátor
tag
-
po1son
addikt
Keressek kettő megbízható tagot, akik beszállnának velem egy ilyenbe.
Fejenként 2300 Ft lenne az egy éves kaspersky kulcs.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy kérdésem:kiraktam pendrive-ra a kaspersky rescue-t.Indítanám el a víruskeresést de nem indul el mert ezt a hibaüzenetet írja ki:
database are corruptedmit tegyek?
-
Qasam
aktív tag
KIS2012-t használok egy ideje éves licensszel. Történt korábban, hogy a Firefox 13-as változatába nem engedte beépülni a kiegészítőket, egy olyan hibára hivatkozva, hogy elavultak és így nem kompatibilisek az új böngészővel. Most, hogy frissítettem a böngészőt 15.0.1-re a kiegészítők gond nélkül beépülnek (verziószám: 12.0.0.477). Az lenne a kérdésem, attól hogy kijött az új verzió a 2012-es programmoduljai azért még frissülnek? Mert ha igen akkor nem váltanék 2013-as verzióra, sokan panaszkodnak rá a topicban is, meg a 2012-es jobban néz ki szerintem.
-
Narxis
nagyúr
Application Control-ban beállítottam Chrome-nál, hogy Do not scan network traffic de ez kb. ágyúval verébre megoldás...
Úgy tűnik megoldja a problémát de szerintem inkább uninstallálom. Csak reméltem, hogy nálam van a hiba...
Szomorú...és a patch "A"-ben se látom, hogy ezen javítanának.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
po1son
addikt
Nálam is van vagyis volt egy két oldalnál ez a probléma.
Reklámcsík blokkoló okozza ezt. Megoldást nem tudok mondani. Én próbálkoztam avval, hogy hozzá adom a kivételekhez az oldalt, de így sem lett jó.
Más böngésző sem vezet célra, mert én rókát használók...[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Tapasztalt valaki problémákat Google Chrome stabil verzió + KIS 2013(13.0.1.4190) használata esetén? Konkrétan arra gondolok, hogy nem tölti be az oldalakat csak sokadik frissítésre. Főleg sg.hu-n de ritkán tapasztaltam más oldalaknál is. Pl. androidnál használok egy webes felületet amivel wifin keresztül töltök fájlokat a telefonomra és ezt is össze-vissza hozza be mint amikor megszakad a net az oldalletöltés közben. Próbáltam előzményeket törölni, Ctrl+F5-tel frissíteni, de semmi. Próbáltam a web protectiont kikapcsolni, nem változott csak akkor ha az egész védelmet leállítottam(Pause protection).
Google-el kerestem erre a problémára de semmi értelmes találatot nem adott. Én így asszem meg fogok válni a Kaspersky-től...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
HZoli87
veterán
Some fixed bugs:
1. Detecting Riskware with disabled 'Other' checkbox
2. Firefox doesn't start on Win8 32
3. Product hangs when user tries to install Certs
4. User can not print a file from OB
5. The alert is displayed in the automatic mode when adware detected
6. Problems with perfomance, hanging and crashing -
szeva000
addikt
Hali!
A 3370 van fent most nekem is,de érdekes dolgok szoktak előjönni.Néha megynyitok egy oldalt és a KIS egyszerűen kikapcsolja magát,a win7 elkezd nyavajogni,hogy nincs tűzfalam...stb.
Egyszerűen el kell indítanom újra ilyenkor a KIS-t.
Utána a KIS kidob egy elküldendő hibalistát vagy mit...azt már százszor elküldtem,de sokszor kiírja arra ,hogy nem ment el,mert valami szerverhiba van....
Valakinél előjött már ilyen??
Most lekopogom,2-3napja nem jelentkezett,de előtte napokig ez ment.
A 2012-őn sosem volt ilyen jellegű hiba. -
Deck
titán
Telefonomon és a gépemen is a Kaspersky fut, nagyon megvagyok elégedve vele és teljesen megbízom benne. Kiváló program!
A tökéletes védelemért [link]
[ Szerkesztve ]
PS5
-
karburátor
tag
-
Szellem.
Topikgazda
válasz karburátor #814 üzenetére
Hello!
Nem működiki, mivel a 2012-es és 2013-as verziókban nincs train mód! A KSN Network-ön keresztül online szűri a spameket.
-
karburátor
tag
Hi.
Nálatok működik az Anti-Spam train?
Üdv, Roli.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Szellem. #808 üzenetére
Szia! Kaspersky Internet Security 2012-t használok Win7 pro 64 bit op. rendszer alatt. Az általad említett magyar nyelvű KIS 2013 verziót honnan tudnám letölteni?. Az előbb néztem a KIS 2012 programverzió számát, de nem frissült automatikusan az általad írt magyar nyelvű verzióra. A licenszem még 272 napig érvényes. Előre is köszi a segítséget.
-
Szellem.
Topikgazda
-
Szellem.
Topikgazda
Most már hivatalosan is elérhető a 2013-as család:
[link] -
g.gergo
senior tag
Üdv,
A .com -ról miért vették le a 2013-at? Tudja valaki? Múltkor nem tudtam letölteni, most meg nincs fenn. -
Szellem.
Topikgazda
Felraktam a Windows 8-ra. A végén felajánlja, hogy le lehet tölteni a Windows 8 stílusát. Ezt valakinek sikerült valahogy elővarázsolni? Nekem megnyitotta az Áruházat aztán ennyi.
-
Gaberking
senior tag
válasz Gaberking #797 üzenetére
Az asszony gépén nem működik. Szoftverkörnyezet megegyezik a két gépen . A KIS 2013 beállításai megegyeznek a nálam működő konfigurációéval. A firefox -ot revo -val leszedtem, majd registry tisztítás, és ismét felraktam, Ha megnyitnám egy bank oldalát (ami az én gépemen működik), azt az üzenetet kapom:
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
A gép többször újraindítva és utána sem változik a helyzet. Mi lehet a megoldás, hogy a firefox fusson Safe Money módban?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest