Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Tapasztalt valaki problémákat Google Chrome stabil verzió + KIS 2013(13.0.1.4190) használata esetén? Konkrétan arra gondolok, hogy nem tölti be az oldalakat csak sokadik frissítésre. Főleg sg.hu-n de ritkán tapasztaltam más oldalaknál is. Pl. androidnál használok egy webes felületet amivel wifin keresztül töltök fájlokat a telefonomra és ezt is össze-vissza hozza be mint amikor megszakad a net az oldalletöltés közben. Próbáltam előzményeket törölni, Ctrl+F5-tel frissíteni, de semmi. Próbáltam a web protectiont kikapcsolni, nem változott csak akkor ha az egész védelmet leállítottam(Pause protection).
Google-el kerestem erre a problémára de semmi értelmes találatot nem adott. Én így asszem meg fogok válni a Kaspersky-től...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Automata kávégépek
- Iqos cigaretta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest