Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Tudnátok adni egy linket a legújabb magyar kaspersky free-hez? Köszi
-
g.gergo
senior tag
Üdv,
Abban kérném a segítségeteket, hogy a KAV-KIS termékeknél a lemezképből történő rendszervisszaállítás új aktiválásnak minősül, vagy sem? Úgy gondolom persze, hogy a lemezképen egy aktivált kaspersky termék van. Köszi
-
g.gergo
senior tag
válasz lacoka007 #1892 üzenetére
A "c" patch jelenleg béta tesztelési fázisban van. Jelenlegi információink alapján - ha a tesztek sikeresen zárulnak - a jövő héten várható a megjelenése. Ez automatikusan fog települni az adatbázisfrissítés során.
A "c" patchet már beépülve tartalmazó telepítő csomag várható megjelenéséről egyenlőre nincs információnk.[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz CharlieDrop #1801 üzenetére
webroot secure anywhere
-
g.gergo
senior tag
válasz akos_ur #1718 üzenetére
- Ha veszek egy KIS2013-as licence-et, azt beírhatom a 2014-esbe is? (mert sok helyen a 2013-ast lehet még kapni, illetve pár helyen elég jó akciós áron is láttam)
- Igen.- Mi történik, ha újratelepítem a gépet? Ha beírom újra a licence kódot, mit fog szólni?
- Semmit, simán felmegy rá. Nem fog új licensznek minősülni.- Mi történik, ha veszek egy új gépet? át lehet valahogy költöztetni a licence-et? deaktiválni kell a régi gépen, vagy ilyesmi?
- Ezt nem tudom.- Számít, hogy angolhoz vagy magyarhoz veszem a licence-et? megvehetem akár külföldi oldalon is online a licence-et és beírhatom a magyar programba? A 2014-es KIS-re már azt írja, hogy "KIS 2014 Multi-Device" - ez beírható a magyar KIS2014-be?
- Nem számít, megveheted. -
g.gergo
senior tag
válasz CharlieDrop #1678 üzenetére
Maradj akkor a 2013-asnál, és használd tovább. Vannak 90 napos és fél éves promó liszenszek is, használd azokkal a 2013-ast, még ki nem javítják a hibákat a 2014-be.
-
g.gergo
senior tag
válasz CharlieDrop #1674 üzenetére
Igen, bár nem értem, hogy mit értesz full alatt. Ha azt, hogy végleges, akkor igen, bár valójában olyan béta állapotban van, ezért egyelőre a telepítése még nem nagyon javasolt.
-
g.gergo
senior tag
Ezt a szart b+. Mondom feltelepítem, és rálesek, ha már ennyi a negatív hsz. Felmegy. Elég rövid idő alatt. Kéri a serialt. Be akarom másolni, de a ctrl+v-re leáll. Újraindul. Ezt még vagy 5x eljátszotta. Mondom leszarom, nem írom be a serialt, jó lesz 30 napos trial-osan is (egyelőre). Katt rá, kifagy. Kb. 5x még megpróbálom, gép restart mellett is. Ugyanaz. Áhh, mondom, leszedem a pics@ba. Szerintetek ott van a programok és szolgáltatások között? Program fájlok között sincsen már Kaspersky mappa. Gondolom, előre láttta a sorsát, és leszedte magát.
-
g.gergo
senior tag
Megy 2012 liszenszel a 2013. Feltéve ha az biztos, hogy 2012-es. Mert a 2012-es termékekhez szoktak adni 2010-est is, mert még megy azzal. Viszont egy 2010-es liszenszel már nem megy a 2013. Szóval az kérdés, hogy milyen évjáratú liszenszt kapsz.
Szekr.: Itt van egy kolléga táblázata, ez szemléletes.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz karburátor #841 üzenetére
-
g.gergo
senior tag
Üdv,
A .com -ról miért vették le a 2013-at? Tudja valaki? Múltkor nem tudtam letölteni, most meg nincs fenn. -
g.gergo
senior tag
válasz Gyurvagyi #570 üzenetére
Annyit viszont tudnod kell, hogy - legalábbis nálam így volt - 2010-es serialt adnak. Ezzel nincs is gond, mármint a 2012-es termékeknél, mert simán elfogadja. Viszont én úgy tudom, hogy a 2010-es serialokat már a 2013-as termékek már nem fogják elfogadni, így a nyár tájékán megjelenő új verzió már nem fogja elfogadni.
-
g.gergo
senior tag
válasz Gaberking #545 üzenetére
Ez a hiba nálam is megfigyelhető volt netbankos webcímnél. Nem volt kedvem utánajárni, hogy mi okozza, ezért inkább ie-vel léptem be a netbank-ba. Amióta comodo dragont használok, érdekes módon simán megy minden, nem reklamál a kis miatt. Pedig mindenütt ugyanazok a beállítások vannak.
-
g.gergo
senior tag
válasz Szellem. #541 üzenetére
Véleményem szerint kevesebb memóriát fogyaszt, valamellyest még stabilabb és hatásosabban védi a felhasználót. Minden oldal SSL tanúsítványát ellenőrzi és ha valamelyik hitelesítést nem találja megfelelőnek, akkor arról rögtön fog figyelmeztetni. Továbbá a Dragon csak minimális adatot szolgáltat rólad, például még hibajelentés esetén sem küld semmilyen adatot a távoli szervereknek. Természetesen ami beépülő megy Chrome alatt, az megy Dragon alatt is. Nálam ebből absz. nem volt gond. A KIS is szépen beépül, ebből sincs semmi gondom. És persze követi a Chrome javításait.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz Szellem. #539 üzenetére
És ha egy kicsit nagyobb biztonságot akarsz, akkor chrome alapú Comodo Dragon. Bár a chrome is elég biztonságos.
-
g.gergo
senior tag
A KIS2012 elég jóra sikeredett az elmúlt pár év kiadásaihoz képest, melyek valóban fogták a gépet rendesen és rengeteg hibájuk is volt. Ebből a szempontból a 2012 jóra sikeredett, az én gépeimen nem vehető észre a jelenlétük. A BD2012 sok tapasztalatom nincs, pár hozzászólás volt a témában, a lényeg, hogy vannak bugjai rendesen. Felismerésben kb. egy szinten vannak. Persze jó lenne tudni a gép paramétereit, h mire is menne fel. Szóval én a KIS-t javaslom, átfogóbb védelmet nyújt, kevesebb hibával.
-
g.gergo
senior tag
válasz GEPESZ66 #164 üzenetére
Sima bankkártyával is lehet fizetni (visa, mastercard, jcb, american express). Ezen kívül még PayPal-al is. Nincs postaköltség, elektronikusan kapod meg a licenszt. Gyakorlatilag kapsz a mail címedre egy számlát, azon van a serial. Én pl. lengyel zloty-t választottam, és 4.4XX vmennyit fizettem.
Jav.: A számlán nincs rajta a serial, azt a sikeres tranzakció után kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
Abból gondolja, hogy eltávolítás után is valószínű maradtak reg. bejegyzések a Trendmicroval kapcsolatosan. És ezt látja a KIS telepítője. Maradéktalan kitakarítása elég körülményes, ráadásul ugye a Kaspersky szereti a tiszta telepítést, tehát, hogy előtte nem volt semmi védelmi alkalmazás.
-
g.gergo
senior tag
Mit kell tudni a 2012-es termékekről? Nem követtem nyomon ezen változat fejlesztését, így kb. nem tudok róla semmit. Új szolgáltatások, gyorsaság, rendszerterhelés stb.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest