Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Nem tudom, de MR2 (15.0.2.361) hamarosan tölthető / frissíthető.
-----------
Plag
Van, ma lett feltöltve a hivatalos szerverre. #2896
Sőt, van akinek már frissült is az új verzióra.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Nincs zavar, teljesen rendben van.
Régi verzió: 15.0.0.463
Új verzió (MR1): 15.0.1.415(a lényeg félkövérrel írva, az utolsó három szám nem számít ebben az esetben)
Download the latest Kaspersky product updates, Latest version is 2015 (15.0.1.415)
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Nem béta, több nyelven már hónapok óta elérhető.
Szerk.: egyébként most zárult le az MR2 tesztje.
Jenne
Akkor rosszul tudtam, valahogy a 2016-os verzióra emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Patch B is available for testing, KAV/KIS 2015 MR0 (v15.0.0.463)
Testable fixes and features:
• GUI: English texts in welcome window
• KAVKIS2015: Firefox plugins unlocalized
• KAVKIS2015: Kaspersky Protection extension text not localized in the Chrome browserTestable fixes and features:
• Mozilla Firefox support (32, 33)
• Chrome support
• Remove extension autoactivation feature for Google Chrome
• SD: some anti-virus settings can not be changed with LogMeIn
• VULN: it is possible to stop protection from command line -
HZoli87
veterán
Tölthető!
-
HZoli87
veterán
Igen, teljesen hivatalos. Bármit töltesz le a kaspersky.com-ról, annak a linkje ide fog mutatni.
Joker88
Ez hivatalos Kasperysky oldal (nem 2f.hu), ide csak stabil verziók kerülnek fel, teszt verziók nem. Volt aki rátelepítette a régi verzióra, volt aki törölte előtte.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Amikor itt linkelted, akkor is már mögé volt írva.
-----
Olyan meg nincs, hogy TRC (technical release candidate), vagy TR vagy RC. A TR nem egyenlő az utóbbival. Az angol végleges, stabil verziót is a TR-ként emlegették a hivatalos fórumon a fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
2015-ös termékek, magyar felhasználói útmutatói:
-
HZoli87
veterán
Azért ezt a hibát nem sikerült 1 év alatt orvosolniuk.
Valamelyik béta verziót próbáltam, abban továbbra sem működött.
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Folytatódóik a béta teszt!
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
-
-
HZoli87
veterán
Én is kipróbáltam az új verziót (KAV 2015), teljesítményével nem volt gondom, de
- Beállítások tovább lettek butítva az új verzióban (mondhatni hülye biztos lett), erre visszarakják az importálás / exportálás lehetőségét (gyakorlatilag nincs értelme, mert nem nagyon lehet módosítani a konfiguráción)
- Firefox rendes támogatása továbbra sem megoldott (engem zavar, mert ezt használom)
- Kaspersky beépülők ikonjai nem helyezhetőek át Firefox alatt (Australis alatt hülyén néz ki)
- Továbbra sem működik a Windows beépített Képmetszőjében az Ablakmetszet (érthetetlen) -
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz Steve(AMD) #2230 üzenetére
Nem érdemes.
-
HZoli87
veterán
Kaspersky AV / IS 2015 BETA
-
HZoli87
veterán
válasz tomaszka88 #2207 üzenetére
Továbbra sincs még javítva a Neroval való inkompatibilitás. Itt az utolsó hsz.
-
HZoli87
veterán
Valószínű ez az oka, jövőhét elején biztos lefrissül.
Patch E for Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651, Tech Article
-
HZoli87
veterán
válasz #73959936 #2176 üzenetére
5 gépes licenc azt jelenti, hogy egyszerre 5 eszközön tudod használni a programot, ahogy előttem már írták is.. Az első aktiválástól ketyeg az 1 év (ez az összes eszközre igaz). Ha egy új gépre vagy új rendszerre (XP-ről váltás Windows 7-re) telepíted a programot mondjuk fél év múlva, akkor értelemszerűen már csak 180 nap lesz hátra az előfizetésedből.
Nem 5 x 1 évig érvényes! 1 év letelte után meg kell újítanod az előfizetésedet.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Majd ha elkészül az új patch (e), akkor automatikusan letölti és telepíti a program. Jelenleg teszt fázisban van, az előbb leírt utasításokat követve már most kipróbálható bárkinek. De ha annyira nem zavar a Skype hiba, akkor várd meg míg elkészülnek vele. De az is lehet, hogy más hibát javítanak vele.
-
HZoli87
veterán
Valami olyasmi, nem ismerem pontosan a bug reportot. Tehetsz vele egy próbát:
To begin testing you need to do next:
1. Install product
2. Update from public servers and reboot OS
3. Enable traces
4. Set Manual mode of Update
5. Set Update source: http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap/
6. Reboot OS -
HZoli87
veterán
- Bug 692772:plugins: KIS 2014 plugins are incompatible with FF27 (örvendetes)
- Bug 683086:SUPPORT: Skype hangs with KIS 2014[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
KAV/KIS 2014 Patch "D" Testing
Testable fixes:
• Bug #505737: WebAV: problems with KIS web perfomance
• Bug #297626: PC: error in Chrome when searching key words
• Bug #298196: Web-AV: Balloon: all the balloon title for web detection is "phishing links..."
• Bug #634047: GUI: wrong text on "malware detection" balloon for web av
• Bug #618447: CMD: Report command doesn't work
• Bug #619241: [TAM]: Incorrect window in the end of manual inventarization (if close main window)
• Bug #647619: Application running window. Copyright is absent
• Bug #668251: Web-AV: Problem with certificate www.google.com+chrome
• Bug #466631: SUPPORT: KIS does not start at computer startup. It displays "Loading the application" and nothing happens. Cannot open GUI.
• Bug #488695: SUPPORT: Exclusions for applications works just until first reboot.
• Bug #476828: [TAM] Can't recognize signature in some compound files
• Bug #608776: Win8.1: OB: Optional windows update seems critical for SafeMoney
• Bug #607254: ODS: Unexpected "Malware has been detected" balloon appears for detected threat
• Bug #568843: SUPPORT: Wrong redirect link for sending data to support
• Bug #586616: [TAM] [Auto] Auto mode not disabled when verdict change count reached
• Bug #616494: [TAM] Notification for startup items doesn't work in true DD mode
Other fixes...KAV/KIS 2013 Patch "J" Testing
• Support IE11 (Win8.1) Enhanced Protection Mode for Plugins
• Support of FF25 by plugins
• Fixed poduct crash FireFox23/24 with URL Advisor on XPx32 (from Orange)
Other changes...[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #1949 üzenetére
Szerintem nincs, itt még a régi telepítő van.
Nem használok Kasperskyt, de biztos maradt még mit javítani rajta.
-
HZoli87
veterán
Elkészült a "C" patch.
-
HZoli87
veterán
Patch C for KAV/KIS 2014 Testing
What's new:
• Support of IE11.
• There are a lot of fixes in this feature and also the GUI usability was changedBugs fixed:
• A big work has been done to optimize the mechanism of interaction between the components of the product.
• Other improvements and GUI fixing. -
HZoli87
veterán
válasz CharlieDrop #1803 üzenetére
Nem csak te.
-
HZoli87
veterán
Teljes keresés közben kompletten megeszi a CPU-t (C2D), használhatatlan mellette a gép, hiába az SSD.
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #1762 üzenetére
Pontosan, ennek nem így kellene működnie. Nem kicsit illúzió romboló.
Valami komolyabb gond lehet, mert augusztus végén azt írták, hogy szeptember közepén esedékes patch-ben javítják (egyébként is a legmagasabb prioritást kapta). A frissítés ugye csúszott fél hónapot, de így sem javítja ezt a hibát. Most a következő, "C" patchre van ütemezve (ami szerintem ebben a hónapban nem készül el).
Na én ezt a frissítést megvárom (addig fut tovább a NIS, van még 40+ nap a licencből), utána W7 telepítés és friss rendszerre fel a KIS.
Mondjuk azon is csak mosolyogtam amit az orosz béta szekcióban olvastam. Egyik fórumozó linkelt egy hibát, erre reagált az egyik admin, hogy már javítva van a hiba, de nem kerül bele a "b" patch-be. Végül is valamit hagyni kell a többibe is.
Mikulásbá
Igen, a védelem elvileg megy.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #1758 üzenetére
Jelenleg még Norton van a gépemen. Van jó pár hiba, ami még javításra szorul, azt hiszem várok legalább a "C" patch-ig.
Nekem ez a hiba nagyon szúrta a szememet (ezt nem javította ki a mai frissítés). Képmetsző sem működik normálisan, persze aki nem használja, annak nem gond (de szerintem jó kis program).
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Mikulásbá #1755 üzenetére
Nem lesz semmilyen MP1 (én mondjuk nem is olvastam ilyet, a hivatalos fórumban sem). Ez már teljesen W8.1 kompatibilis.
Egyelőre a járható út, hogy W8 alatt aktualizálja a felhasználó a programot, majd lefrissíti a operációs rendszert (lemezről vagy az áruházból, utóbbi ugye még nem elérhető) 8.1-re.
Szerintem egy-két hét és frissülni fognak a telepítő készletek (b patch beleintegrálva), hogy a W8.1-el érkező gépek (és a boltban kapható új OS-re) is telepíthető legyen a program.
po1son
Szuper.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Elkészült a 2014-es verziókhoz a "B" patch, nem egyszerre kapja meg mindenki, hanem fokozatosan.
New features:
• Windows 8.1 support (upgrade from Win8)
• FF 23/24 supportWhat's fixed
• Improved url="http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=268459"]Trusted Applications mode[/url]
• Product crash while reactivation (currect activation is still actual)
• Using masks of e-mail addrs in Anti-Spam settings
• GUI: Problem List: The long path for suspic threat is cut in PL
• Reports: Anti-Banner: the number of blocked banner not correct in Reports
• WebAV: "Check URLs for" radio button switching
• ODS: Product file avp.exe rolledback after malware disinfection
• ODS: Reports: Vulnerability: Wrong description for detected vulnerable object
• GUI: Text disappeared after change settings in exclusion rule for trusted application
• PC: Can open PC settings without request of password
• GUI ODS: Schedule scan settings for monthly period doesn't save
• Other fixes of functional and improving of perfomance[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Patch I for KAV/KIS 2013 Testing
New features:
• Support of Windows 8.1 (upgrade Win8)
• FF 23/24 supportWhat's fixed:
• Metro applications do not start during adaptation of a product
and other improvements... -
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1734 üzenetére
Én sem írtam még a német supportnak. Ugyanoda írtam ahova te is, onnan irányítottak át a rendes supporthoz.
Talán csütörtökön linkeltem nekik ezt, hátha az a gond, hogy nem találják a képmetszőt vagy nem tudják miről is van szó. Szombaton már írták, hogy reprodukálták a hibát.
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1726 üzenetére
Reprodukálták, el se hiszem. Szombaton visszaírtak, de csak ma léptem be a fiókomba. Neked is visszaírtak ha jól látom. 2 hét sem kellett hozzá, remek.
Legidegesítőbb hibát sajnos nem javítja a "B" patch (pedig hogy fogadkoztak, most a C-re van ütemezve), OS elindulása utáni GUI hibát, amikor először kattintunk a tálca ikonra, megjelenik a töltés képernyő.
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1726 üzenetére
Köszi, figyelemmel követem majd. Engem innen irányították át amúgy.
Azon is elgondolkoztam, hogy hátha a egyik WU frissítés miatt nem megy, de nincs kedvem egy szűz rendszert felrakni és arra a KIS, majd próba.
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1716 üzenetére
Mondom én, nem tudják reprodukálni a hibát (kerek perec leírták a mostani üzenetükben). Vagyis "nálunk van a hiba". Videót továbbra is várják, remélem türelmesek ...
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1716 üzenetére
Angolul kommunikálunk elvileg. Itten-e:
my.kaspersky.com -> Manage and submit your requests
Kaspersky fórum adminja írta, hogy itt diskuráljunkk a hibáról.
De már teljesen kikészítenek ...
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Már sírok ...
Jelentkezett a kiváló support, nem igazán értik a problémát. Kicsiny agyuk nem tudja felfogni, hogy a képmetszőben nem működik az ablakmetszet. Természeten több, mint 1 hét alatt nem sikerült reprodukálniuk (gondolom én, mert akkor nem ezt a választ kaptam volna ma). Pompásabbnál pompásabb képeket és leírást mellékeltem az elmúlt 1 héten a hibáról, és én úgy gondolom, hogy nem kell hozzá diploma, hogy megértse az ember fia.
Erre föl, most kérik, hogy készítsek videót a hibáról, pontosabban arról, hogy Start Menü -> Minden program -> Kellékek -> Képmetsző -> Ablakmetszet -> HIBA (7 kattintás az egész).
No elmennek oda ...
Nem tudom, hogy írjam-e nekik, hogy hétvégén telepítettem friss rendszert (amin NIS fut, 50 nap van hátra a licencből), és addig tőlem bizony nem kapnak wunderschön videót a hibáról. Lehet telepítek majd előtte egy orosz nyelvi csomagot is a OS-re, biztos ami biztos alapon ...
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Patch B for KAV/KIS 2014 Testing
New features:
- Windows 8.1 support (upgrade from Win8)
- FF 23/24 supportWhat's fixed
- Improved url="http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=268459"]Trusted Applications mode[/url]
- Product crash while reactivation (currect activation is still actual)
- Using masks of e-mail addrs in Anti-Spam settings
- GUI: Problem List: The long path for suspic threat is cut in PL
- Reports: Anti-Banner: the number of blocked banner not correct in Reports
- WebAV: "Check URLs for" radio button switching
- ODS: Product file avp.exe rolledback after malware disinfection
- ODS: Reports: Vulnerability: Wrong description for detected vulnerable object
- GUI: Text disappeared after change settings in exclusion rule fortrusted
application
- PC: Can open PC settings without request of password
- GUI ODS: Schedule scan settings for monthly period doesn't save
- Other fixes of functional and improving of perfomance[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #1707 üzenetére
Egyik az volt, hogy biztos leharcolt az OS (tiszta rendszerkép amúgy). GSY riport után megkaptam, hogy a próbaverziót használom, nem semmi hogy erre rájöttek (előtte csatoltam már képet a hibáról, és azon ez pontosan látszott), természetesen azt sem vették észre, hogy a fiókomban már hozza van adva a 1 éves licenc (amit addig nem is fogok beaktiválni, míg a hibák nagy részét nem orvosolják). Az már csak a hab a tortán, 1 hét alatt valóban nem írtak semmit a hibáról, hogy valóban létezik, mi is reprodukáltuk.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1705 üzenetére
Köszönöm hogy megnézted, akkor küldök még egy utolsó választ a terméktámogatásnak, és egyben a vásárolt KIS aktiválását is kitolom pár javító patch megérkezéséig, addig megy vissza a NIS.
1 hét alatt, oda vissza ment vagy 15 levél, egyben sem írták le, hogy bocsi, valóban a programban van a hiba (mi is tudtuk reprodukálni a hibát), és a programozóink elkezdték kideríteni a hiba okát, majd azt kijavítani. Komolyan mondom, a legutolsó válaszukon kiakadtam, kezdenek hülyének nézni, de nem nálam van a hiba ...
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Kaspersky (2014) és Windows 7 kombót (W8 is jó) használóktól kérnék visszajelzést az itt leírt hibára. 1 perc az egész, vagy működik vagy nem. Egyelőre nem jutok dűlőre a terméktámogatással, így jó lenne ha minél többen megnéznétek, hogy nálatok jelentkezik-e a hiba, vagy esetleg nem (ebben az esetben valami nálam nem klappol).
Képmetsző (Start menü / Kellékek) -> Ablakmetszet -> majd a linkelt hozzászólás szerint Prt Scr készítése.
-
HZoli87
veterán
válasz lacoka007 #1685 üzenetére
Mindenkinél ilyen, a közelgő "b" patch (szeptember vége) elvileg javítja majd. Ahogy írja is, a védelem már fut, GUI hiba.
Így egy kicsit felgyorsítható a folyamat:
Beállítások / Teljesítmény / Erőforrások átengedése az operációs rendszernek a számítógép indításakor <- ne legyen bepipálva
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #1675 üzenetére
No, miután sikeresen visszaállítottam egy korábbi rendszerképet és majd arra feltelepíttettem a Nortont, jött is a privát üzenet az egyik Kasperskys admintól ...
Azóta már új rendszer, újra KIS. Mindenféle logok feltöltve FTP-re, remélhetőleg jutunk egyről a kettőre. Majd úgy a b / c patch környékén fog jól jönni a vásárolt licenc, addig pihen.
Chrome és Firefox támogatásával már a tökük tele van, sok felhasználónak meg az ő hozzáállásukkal.
Játék meg egy vicc, battle.net fiókomba írja, hogy 1 hónap free. Mondom azért ki próbálom, erre meg nincs elég hely az SSD-én, mert neki 21GB nagyon nem elég, vicc.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Kaptam egy Warcraft-ot is mellé. Teljes ingyenes játék = 1 hónap , utána havidíj ...
-
HZoli87
veterán
válasz Szellem. #1670 üzenetére
Köszi, hogy megnézted. Tegnap óta egy mod / admin se bukkant fel a hibajelzésemnél, pedig töltöttem fel már gsi riportot. De úgy néz ki, nem nálam van gond (mondjuk az beszédes, ha kikapcsolom a KIS-t, egyből működik az ablakmetszet készítése).
Ebben a fórumban a böngészés teljesítményéről van szó, sok volt a visszajelzés, hogy a közösségi oldalakat lassabban tölti be a program, pont a Chrome van megemlítve. Én nem használok facebookot mondjuk (se a google böngészőjét), így nem tudok érdemben ehhez hozzászólni. Firefoxxal nálam minden a legnagyobb rendben van, teszi a dolgát.
----------
Azért a hivatalos fórum vicces.
Itt tegnap valaki megkérdezte, hogy mikor lesz elérhető a béta szerverről a "b" patch, a hozzászólást törölték, zárták a topikot.
http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=273478
Itt tegnap jelezte egy fórumozó, hogy egy másik nagy AV cég máris frissítette a toolbarját a legújabb rókára (24.0), reakció ugyancsak topik zárás.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Felfedeztem még egy hibát, képmetszőben nem működik megfelelően az ablakmetszet készítése.
Jeleztem a megfelelő helyen, még várom a reakciót rá, de addig is akinél KIS 2014 (esetleg KAV) fut, megnézhetné a kedvemért, hogy nála mi a helyzet. Fontos, hogy az ablak ne teljes képernyős módban fusson (így nálam nem érzékeli a program, hogy ott egy ablak van), amiről a kép készül. Értesítési területen kikapcsolom a KIS-t, egyből működik. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Mikulásbá #1664 üzenetére
Ez sajnos nem újdonság, 8.1 előzetes verziója óta tudni lehet (nyár eleje?), hogy fel sem települ a 8.1-re. Hivatalos fórumban is le van írva párszor, hogy egyelőre semmilyen mértékben nem támogatott se a preview, se az rtm.
TFSi
Pedig még a reklámblokkolót is bekapcsoltam, ugye gyárilag inaktív. Dolgozok is rendesen.
NIS mellett is abszolút élvezhető volt a szörfölés, de KIS mellett érezhetően pattogósabb (Firefox 22).Magamat ismerve, jól tudom, hogy kiemelt fontosságú számomra, hogy ne lassítson a védelmi program, ez az elsődleges elvárásom. Minden csak utána jön, még a biztonság is.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Igen, minden működik. Csak GUI-val kapcsolatos hibák vannak, amit kicsit feljebb említettem is. Összességében SSD-én van olyan gyors, mint a 2014-es Norton, böngészés érezhetően fürgébb, nem is gondoltam volna, hogy "ennyire" visszafogja a NIS.
Telepítés után bekapcsoltam a megbízható alkalmazás módot, ezzel sem volt semmi gondom, kivéve amikor fényképeket szerettem volna az Olympus Viewer 3 segítségével áttölteni / szerkeszteni. Na ez nem tetszett a KIS-nek, blokkolta a program által meghívott pár *.dll fájlt és így nem indult el. Fél napot szenvedtem vele, minden beállítást kipróbáltam, letöltöttem és átnyálaztam a majd 100 oldalas kezelési útmutatót, de nem sikerült megoldanom. Ezután fogtam és kikapcsoltam.
Memóriát szereti, 50-100 MB között mozog (kereséskor több). Ha már keresés, az jóval lassabb, mint az új Nortonnál, míg úgy is, hogy tudom mindent átnéz / kibont a KIS (és sikeresen kivették a beállítások közül, az ellenőrzött archívum felső határának módosítását). Igazán bent hagyhattak volna egy szakértői módot, amivel láthatóak lettek volna az extra beállítások.
-
HZoli87
veterán
Nem, még nem jelent meg. Szinte biztos, hogy csúsznak vele (béta teszt sem volt eddig), pedig napra pontosan hivatkoztak rá.
Jó lenne ha egy kicsit megerőltetnék magukat, és kapásból megkapná a 24-es verzió támogatását (holnap jelenik meg), ha már úgy sem kapkodják el a javítást.
Szerk.: most olvasom a hivatalos fórumot, a "b" patch újraütemezve szeptember 30.-ára. (hát akkor fejeltség el a róka 23-as verzióját és gyúrjanak az újabbra).
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Ilyen riasztási ablakkal még nem találkoztam (Cloud védelem).
-
HZoli87
veterán
válasz HZoli87 #1653 üzenetére
Jelentettem a hibát, kiderült hogy általuk is ismert és már dolgoznak a javításán.
Ugyancsak dolgoznak az operációs rendszer elindulása utáni lassú GUI betöltődésen (védelem természetesen aktív közben, ahogy írja is). Elvileg a "B" patch javítja ezeket a hibákat (+ Firefox 23 támogatás, jó lenne ha a jövő héten megjelenő 24 is az lenne), amit jövőhétre ígértek (09.15), bár szerintem csúsznak vele.
Gaberking
KIS 2014-nél nincs külön védett mód. Biztonságos pénzügyek modul alatt nyitja meg a választott böngészőt elszigetelten. Bár azt hozzáteszem, ilyenkor nyugodtan lehet böngészni, nem muszáj pénzügyeinket intézni, nekem Firefox alatt semmi problémám nem adódott vele.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz HZoli87 #1635 üzenetére
Meglepően jó a program, marad is fent.
Boot gyors, programok indítása gyors, böngészés is hibátlan (NIS mellett kicsit lassabb), fájlműveletek úgyszintén. Nincs összehasonlítási alapom, jó régen használtam az orosz csodát (2010-2011). Nem akarom elkiabálni, de hasonlóan pattogós a rendszer, mint Norton mellett.
Ez a hiba nálam is jelentkezik, magas prioritást élvez, közelgő patch elvileg javítja.
KAV 2014 takes almost 2 minutes to start protection
Támogatásnál Home Premium helyett Ultimate szerepel, majd javítják.
-
HZoli87
veterán
válasz HZoli87 #1614 üzenetére
Ha már linkeltem, akkor teszek vele egy próbát, rég használtam Kaspersky terméket. 2 órája telepítettem, eddig minden a legnagyobb rendben, szépen fut.
Beállítások között nem vesztem el, valóban lebutították ebből a szempontból a programot. Reklámcsíkblokkolót és megbízható alkalmazás módot kapcsoltam be utólag.
Firefoxot frissítettem (23-ról 22-re), így minden beépülő működik, kár hogy nem oldották meg rendesen a támogatást. Ezen sajnos a közeli jövőben sem fognak változtatni. Hivatalos fórumon ment is az adok kapok (Pure szekcióban, kis idő után zárták a topikot), október közepére terveznek javítást, ami az újabb rókákat (23+) is támogatni fogja. Ez kicsit több, mint 2 hónap csúszás, de sebaj.
Gyors (30+ másodperc) és sebezhetőségi vizsgálatot már futtattam. Most itt lenne az ideje, egy teljesnek is. Valóban nem lehet állítani az ellenőrzött archívumok felső korlátját?
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest