- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Valószínű, de biztos ami biztos, én Plus-t vennék, ha az kell.
-
Mikulásbá
nagyúr
A vrsoft.hu még ami jó ár, de kicsit drágább most ott is.
-
Mikulásbá
nagyúr
Van itt olyan, aki androidos telefonra is feltette a Kaspersky Free-t?

Vagy nem azt teszi fel, ha a Wines verzió profiloknál a +1 készülékre szeretném feltenni? -
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Na ez remek-mindent kinyírnak, ami még jó?
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Oké, értem. Akkor ezért nem cserélem le a F-Secure-t.
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Aki használja a Kaspersky Free-t, feltette már telefonra is? Állítólag ugye +1 eszközre is fel lehet tenni, én a telóre gondoltam, hogy meg kellene próbálni. Oda is a sima Free-t teszi fel? Van, aki már használja? Vélemény róla? -
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Tesztelte már valaki az új Kaspersky-t? Orvosolva vannak a hibák?
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Boldog Karácsonyt!
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Van magyar nyelv, jól átlátható a menü rendszer, a beállítások.
-
Mikulásbá
nagyúr
Standard az utód, érdemes most lenne váltani.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Belefutottam egy hibába.Az új Standard jelzett valami kijavítandó hibát-már nem tudom idézni pontosan, valami olyasmi, hogy ha nincs egy objektumnak kiterjesztése, akkor az vírus is lehert, inkább javítsam. Rányomtam, a jobb klikkes menüből eltűnt Winrar progi, azt használom mindig jobb klikkel. Aztán a beállításoknál visszakerestem és visszaállítottam ezt a javítást, visszajött a Winrar is. Remélem javítják. -
Mikulásbá
nagyúr
Csatlakoztam egy Sandard-el. Csaxólok.

(köszi Plag)
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
A Kaspersky Free gyakorlatilag ugyanaz,mint a IS vagy TS verzió,csak nincs benne sok fölösleges cucc?
Tehát frissítés,adatbázis,stb. ugyanaz? -
Mikulásbá
nagyúr
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Ha nem lett volna ez a sok fejlesztés a Defenderen,én is más külső programot választottam volna a KIS helyett.
Azt már most biztosan lehet állítani,hogy a gép kicsit fellégzett a KIS után a Defenderrel.Gép és net fürgesége,terheltség alapon nulla-1%,még a hőfok is jobb lenne 1-2 fokkal. -
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Na ezért sem gondolkodtam sokáig,hogy menjen a KIS a gépről.Egyrészt izgatott a Defender egyre jobb mutatója,na meg ismerve a Kaspersky-t,ki tudja mikorra lesz rendesen megjavítva a program.
Na meg belenéztem a KIS plusz szolgáltatásába,az a rengeteg fölösleges cucc,ami már amúgy is a gépen,stb.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Részemről elkéstek,én már nem teszem emiatt vissza a KIS-t.
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Biztos,de mi?Na és miért?Lehet az összeesküvés elméletben is van valami,de maga a Kaspersky egy jó ideje amúgy is problémás volt,sokaknál ki is jött,másnál nem.Ezt soha senki meg nem fogja mondani konkrétan,mi és hogyan.
Még szerencse,hogy a Defendert így kipofozták,nincs semmi gond,így nálam is felejtős a Kaspersky,pedig egyik fanjuk voltam.Talán később hátha,meglátjuk. -
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
• A warez továbbra is TILOS!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest