Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
A feleségem netbookjában SSD van, ott tényleg nincs probléma, de normál HDD-n igen.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mikor a NIS-KIS csere történt a gépemen, vettem a stoppert és csináltam bootidő mérést (win8 alatt) 5-5 indítás-leállítás mérést.
A pontos értékekre nem emlékszem, de valahol 2-5 mp között szórtak az értékek a NIS javára persze és a leállításnál ugyanez a helyzet.
Persze ettől még nem megyek a falnak, a program értékéből nem von le semmit, de ezek mért tények.
Nekem celeron procim van 2GB RAM mellett, azért itt van eltérés.
Szerintem kell egy full scan minden fájlra!!! kiterjedően és utána jobb a helyzet, mert csak a változott fájlokat vizsgáltatom, így kevésbé terheli a rendszert.plag: amit írtál a NS lassításával kapcsolatban én nem tapasztaltam, legalábbis nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest