- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Használjátok a biztonságos pénzügyek funkciót?
Eddig teljesen jól működött, azonban nemrégen elkezdte azt csinálni, hogy amikor egy oldalról mondjuk átnavigálna az OTP bankkártyás fizetési oldalára és rákérdez, hogy meg akarom-e nyitni védett böngészőben, akkor amikor igent nyomok, a zöld keretes böngészőablakban csak a böngésző kezdőlapja nyílik meg. Mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítséget
-
gézu
őstag
Ebben a topikban asus_transformer_book_t100 volt egy érdekes probléma, amiről kiderült, hogy a Kaspersky eltávolítása okozta. Konkrétan, az uninstall után nem működött a billentyűzet. Így sikerült megoldani:
Open Regedit and find HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96B-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Itt lenni kéne egy UpperFilters REG_MULTI_SZ kbdclass sornak.
Ha nincs, hozzuk létre. Ha van UpperFilters, de más értéket mutat, azt töröljük.
Utána reinstall keyboard driver, és restartra szükség lehet.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
po1son
addikt
Már ketten vagyunk. Egy embert keressünk még.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
Keressek 2 megbízható embert a fórumon, aki beszállna velem egy KIS 1 év 3 gépes licenszbe.
A licensz innen lenne vásárolva, ami összesen 30 dollár vagyis fejenként 10 dollár lenne ~ 2180 Ft.
2x vettem már KIS kulcsot ebből a webshopból és eddig mindig megbízhatóak voltak.
Hétfőtől lenne, aktiválva a 365 napos licensz. Akit érdekel az írjon egy pü-t.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Qasam
aktív tag
válasz Darth-anyán #2388 üzenetére
Nálam nem indul lassabban. Őszintén megmondva nem is vettem észre semmilyen változást a KIS viselkedésén a "g" patch megérkezése óta.
-
Darth-anyán
tag
válasz Darth-anyán #2375 üzenetére
Hát én ezért nem rakom újra a gépet, kibírom azt a két percet, míg megjön a zöld pipa. Tényleg senkinek sincs semmi ötlete, miért indul ilyen lassan a patch óta?
Csak azért, mert senki nem panaszkodik, még nem biztos, hogy minden ejtőernyő tökéletes
-
undercover
őstag
Nos újraraktam a gépet és jelentem,hogy jó Úgy,hogy nálam lehetett valamilyen probléma.
Fire/SOUL/CD köszönöm a segítséget nélküled nem sikerült volna.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #2381 üzenetére
De azt nem értem,hogy a Kaspersky, Gdata kivételével persze amiket próbáltam az Eset, Bitdefender, és a Windows tűzfalban sincs ilyen gondom. Akkor most az első kettő érzi jól a problémát vagy fordítva?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Érdeklődnék hogy a Kaspersky Internet Security - multi-device 2014-ben egyszere van virusirtó és tűzfal?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
undercover
őstag
Hmm... Lehet újrakéne raknom a gépet mivel esetleg fertőzött bár nem hiszem mert átellenőriztem több vírusirtóval is. Eredetiségről meg annyit,hogy eredeti Windows 8.1 van rajta semmi buherált valami és Kaspersky-t nem vettem meg tény de van hozzá 90 napos próba kódom. De így összegezve lehet egy újratelepítésen el kéne gondolkoznom.
-
félisten
válasz undercover #2380 üzenetére
Akkor sajnos passz. A Kasperksy (és más kergetők is), akkor nem tudnak számos dolgot blokkolni, ha már fertőzött rendszerre telepítik fel(fájlmegosztókról letölthető warez OS-ek döntő többsége előfertőzött, a telepítést követően már nem a user a rendszergazda, stb), ilyenkor tehetetlenek utólag a védelmek...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
undercover
őstag
Kösz a választ ezt én is tudom de valamilyen bug vagy nem tudom mi okán ez nem megy xD
-
félisten
válasz undercover #2378 üzenetére
Tálcán, az értesítési területen (óra mellett), jobb egér a Kaspersky ikonon/Eszközök/Alkalmazások tevékenysége. A megjelnő ablakban a listában a kívánt alkalmazáson jobb egér/Alkalmazásszabályok/Hálózati szabályok.
Na itt létrehozunk egy olyan szabályt (példában az MS Outlook-hoz hozok létre), ami komplett elérhetetlenné teszi az internetet a számára, azaz nem tud keresni/letölteni frissítést és levelet sem tud küldeni/fogadni, stb.1. Hozzáadás gombon katt, kép szerint állítsd és katt a hozzáadás gombon.
2. katt a Mentés gombon és ennyi.Innentől az MS Outlook-om csak egy egy-ujjas bundakesztyű, szobafestő pemzli, de biztosan nem Pom-Pom...[link]
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
undercover
őstag
Értem erre is kíváncsi voltam kösz a választ De sajnos kicsit rosszul fogalmaztam és arra gondoltam,hogy a tűzfalban azt állítom be,hogy ne engedjen ki a netre egy alkalmazást és mégis kiengedi tehát hiába állítom be,hogy blokkolja semmi hatása erre nincs valamilyen gyógyír? Itt értettem ha csak magas korlátozásra állítom akkor nem engedi ki de ha hálózati szabályban tiltom akkor semmi.
-
félisten
válasz undercover #2376 üzenetére
1. Az Alkalmazáskezelő feladata ez, nem pedig a tűzfalé
2. Ha egy adott alkalmazás indításakor szeretnéd kezelni, hogy futhasson vagy sem, ahhoz először ezt kell tenned: [link]
3. A 2. pontban említett lehetőség viszont csak akkor alkalmazható, ha az adott alkalmazáshoz még nincs szabály létrehozva(márpedig ha 1x elindítottad azt az alkalmazást és Interaktív üzemmódban volt a Kaspersky(márpedig ez az alapbeállítás Kaspersky-ben), akkor a Kaspersky már automatikusan létrehozott szabályt az adott alkalmazás számára).
Ahhoz, hogy a 2. pontban leírtak működjenek, ahhoz először az Alkalmazáskezelő listájából ki kell törölni az adott alkalmazást. Ehhez tedd ezt:Főablak/Beállítások/Védelmi központ/Alkalmazásfelügyelő/Alkalmazások kezelése
(Mainscreen/Settings/Protection Center/Application Control/Manage ApplicationA megjelenő ablak listájában ráállsz a kívánt alkalmazásra, jobb egér és Eltávolítás a listából(Remove from the list) lehetőséget választod. Ezt követően az adott alkalmazás újra futtatásakor már meg fog jelenní a blokkolás lehetősége is(ha a 2. pontban leírtakat is megtetted persze).
Az imént említett felbukkanó menüben van lehetőség a Futtatás engedélyezése(Allow Running) vagy Futtatás blokkolása(Block Running) használatára is, ha utólag az lenne kényelmesebb és nem akarod törölni a listából az alkalmazást, bár esetedben inkább a törlését javaslom, hisz nem megfelelő módon blokkoltad most...
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Nekem volt egy olyan problémám a legutólsó patchnél is,hogy hiába állítottam be a tűzfalban,hogy letiltson egy alkalmazást mégsem tiltotta le csak ha beraktam magas korlátozásban és ezért kicsi zavaró volt a dolog bár ez nem hiszem,hogy javította úgy,hogy nem tudom mi lehet nálam a gond
-
Darth-anyán
tag
Nekem a g patch óta, win start után 2-3 percig sárga felkiáltójel virít a minialkalmazáson. Utána megy rendesen.
Csak azért, mert senki nem panaszkodik, még nem biztos, hogy minden ejtőernyő tökéletes
-
félisten
válasz undercover #2372 üzenetére
Műxik, de amúgy konkrétabban mi érdekelne ezzel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Kinek mi a tapasztalata erről az új patch-ről?
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
KIS most hol a legolcsóbb? Jöhet egy vagy kettő éves licensz is...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Qasam
aktív tag
A KIS-hez is megérkezett a "g" patch.
-
Qasam
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Üdv!
A lopásvédelemhez a telón is és a pc-n is fent kell lennie a kaspynak?
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
Megjött a "G" patch.
-
lacoka007
tag
válasz CharlieDrop #2351 üzenetére
Nálam még midíg ez van:[link]
[ Szerkesztve ]
Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #2350 üzenetére
Nem akarom elkajabálni, de most meg jó...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
lacoka007
tag
Üdv. Kipróbáltam a linket, és engem is linkbucks-os oldaltra visz. KIS2014, HitmanPro, Malwarebytes' Anti-Malware, és a TrojanKiller se talált nálam semmit.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz CharlieDrop #2345 üzenetére
Hajrá . [link]
A diagnosztizált problémád nem egyedi , hirtelen erre a megoldási lehetőségre volt időm .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
lacoka007
tag
válasz CharlieDrop #2345 üzenetére
Üdv. Írd le a linket, kipróbálom nálam mi a helyzet.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok
találkoztatok olyanokkal, hogy oldalon linkre kattintok akkor beír az url elé egy ultrafiles.net-es url-t ami egy linkbucks-os oldaltra visz
kaspersky semmit sem talál, a Malawarebyte anti-malaware program sem.
Itt szívok két órája vele, feltúrtam a netet, de semmi használható
gondoltam router dns átállításra, de kapott tök új firmware-t, van 1-2 oldal, ahol nem csinálja, de ezt is kínkeservesen írtam be.
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Hunter2
addikt
lehet én vagyok vak de xp-s gépről validáltam és nem találtam az oldalon letöltő linket az ingyenes verzióhoz.
update
[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
-
lacoka007
tag
Üdv. Nekem egy 8 éves vason fut.
Config: Asus P5B; DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz Kingmax - DDR2-800 (400 MHz)-4096MB
WDC WD10EARX-00N0YB0 ATA Device (1000 GB, SATA-III)
SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
SAPPHIRE ATI Radeon HD4850 Series (512 MB) Windows 7 Ultimate 64bit SP1Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
félisten
Ez "lényegtelen", mert a Kaspersky termékek(de van jó pár más gyártó terméke is) kiszámíthatatlanul viselkedik/viselkedhet a különböző konfigokon. van, aki arról számol be, hogy 4-5 éves masinán is meglepően "könnyen" fut, míg mások erős masináit meg megfogta...
Szóval ki kell próbálnod, az a biztos és akkor magad is meg fogod tapasztalni, hogy a Te konfigodon hogyan viselkedik.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Deck
titán
Ti milyen gépen használjátok a KIS2014-et? Az érdekelne, hogy ne fogja a gépeket.
PS5
-
lacoka007
tag
Üdv. A képen látható dolgot érdemes kipipálni, vagy nem.?
-
félisten
válasz westlake #2327 üzenetére
A beta-kban mindig alapértelmezetten be van kapcsolva a teljes nyomkövetés (All Trace), ami a véglegesekben nem (ott is bekapcsolható).
Nem olyan felhasználóknak van "kitalálva" a beta, akik csak kíváncsiságból teszik fel, hanem azoknak, akik szervesen segédkeznek a progi hibáinak feltárásában és ehhez a trace is igen hatékony a Kaspersky számára.
A Trace opció kikapcsolható a főoldal/támogatás/támogatóeszközök/nyomkövetés kikapcsolása gomb segítségével (angolban support/support tools/disable trace gomb), majd kötelező restart. Ezt követően törölhetőek a fájlok(és csak a fájlok a mappák nem).UI: Idő hiányban nem volt még dolgom a KIS 2015 Beta-val, de remélhetőleg ebben is ott található az opció, ahol írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Qasam
aktív tag
-
westlake
félisten
Biztos jó ez a KIS (15.0.0.380 Beta), de az én tetszésemet nem nyerte el.
Play nice!
-
utgyuru
aktív tag
KIS 2014 mellett Win8.1-en sikerült benyalnom egy BitcoinMiner solve-ot. Másnál is előfordult ez? Malwarebytes lakapta egyből. Eddig nem csalódtam a KIS-ben, de ez "nem adta ki" most.
-
Hunter2
addikt
használ valaki KES 10.2.1.23-at win 8.1 64bit alatt?
felraktam és azonnal eltűnt az egér és a hálózat is. jogtiszta win8 egyébként.
KES uninstall után minden helyreállt. -
undercover
őstag
Nos úgy nézz ki megoldódott nálam volt a hiba
-
undercover
őstag
Kösz ez a magas korlátozás valamennyire jó de nem teljesen az igazi csak azt nem értem ha hozzáadok egy szabályt,hogy blokkoljon valamit úgy miért nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
lacoka007
tag
A KIS az ie-re van kihegyezve ott minden müködik. Én operát használok, és ott meg egyik vírusirtónak se működik a kiegészítője, vagy is pluginje egyik vírusirtónak sem. Mindegy, de attól ugyan úgy védi a rendszert. Kipróbáltam az új G data internet securityt, hát nagyot csalódtam benne. PL: nem tud egyszerre csendes vizsgálatt melett fájl vírust elemezni, vagy is, egyszerre csak egy dolgot tud végezni. A KIS még rotkit keresés mellett is tud felhasználó indította víruskeresést.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz undercover #2319 üzenetére
Még csak most ismerkedem a programmal igazából de ha nem jól mondanám majd jönnek a profibbak és kisegítenek.
Szerintem próbáld meg azt,hogy Alkalmazásfelügyelő-Összes tevékenység megjelenítése itt állítsd be magas korlátozásra amit nem akarsz kiengedni.
Próbáld ki a böngészőn elvileg nem fogja kiengedni a nettre. -
undercover
őstag
Nos felraktam és az lenne a gondom,hogy hiába állítom be a tűzfalban pl,hogy ne engedjen egy alkalmazást a nettre mégis felengedi xD Csak annyit tudok tenni,hogy blokkolom a futtatást de csak azt akarom,hogy netre ne menjen fel. Ötletek?
-
undercover
őstag
Kösz a válaszokat akkor teszek egy próbát... Nekem olyan gondom volt régebben,hogy az alkalmazásfelügyelő elég lassan jött be meg kicsit mintha lassú lett volna.
-
borix
őstag
Fölraktam KIS-t kipróbálás céljából.
Gyors nem fogja a gépet sok mindent tud csak számítógép átvizsgálására nem való.
Ismét előjött nálam az a hiba ami az előző években.Vizsgálat beállításnál magasra állítom majd teljes vizsgálat.
Megy egy darabig majd a vírusirtó kifagy egy videó rar-nál és a gép is használhatatlan újra indításig.
Mi a fa@ért nem tud végig menni mint bármely más vírusirtó???? -
nagyúr
válasz undercover #2314 üzenetére
Tegnap vettem licencet egy 90 napos tesztüzem után. Szerintem a kezdeti bugokat nagy részben kijavították. Nem találkoztam különösebb problémával, ezért meg is vásároltam.
-
nagyúr
válasz undercover #2314 üzenetére
Nálam már az 'e' változat is jó volt,azóta megkapta a 'f' javítást is.
-
undercover
őstag
Üdv! Régen próbáltam már a 2014-es verziót olyan 2 hónapja azóta történt előre lépés vagy még mindig szenved a bugoktól? A segítséget megköszönném
-
Qasam
aktív tag
-
nagyúr
A KIS 2013-as kulcs jó a 2014-hez is?
-
Qasam
aktív tag
Amit a kolléga linkelt Neked azok 90 napos trial kódok, amelyekből valóban blokkolt a Kaspersky néhányat. Ez a kód - QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62 - viszont jó. Telepítés után ne a 30 napos próbát válaszd hanem ezzel aktiváld. Más promót a Kasperskytől én nem tudok, kivéve a havi KAV, újságos kódokat. Nem szórják ingyen a licenszeiket, SAJNOS...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest