- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
Di Natale #21543 üzenetére
Szerintem jól döntöttetek. Lehet, hogy így megúsztál egy láncolást. Viszont, azt javaslom, hogy egy nyugis alkalommal, nem havas területen, póttal vagy anélkül, sárvédő(ke)t levéve, megnézed, hogy milyen is azt a hóláncot feltenni. Mert sokkal szarabb elsőre bírkózni vele éles helyzetben.
Nem tudom, hogy elvárás-e nálatok, hogy kereket cseréljetek, defekt esetén. Ha igen, akkor remélem, hogy van 2 db emelőd és farönköd és néhány keményfa deszka darabod! Ezekkel ugyanis megkönnyíted magadnak a kerékcserét, de a hólánc feltételét is! Két deszkát egymásra téve, arra úgy ráhajtani, hogy a dupla kerekek közül csak a belső álljon rajtuk, így lehet a külső kerék alá is behúzni a láncot, nem kell ráhajtani, könnyebb feltenni.
Sőt, ha zavar egy parkolóban az útfelület dőlése, az ilyen deszkákkal a kormányzott tengely azon kereke alá be tudod tenni, ammerre dől a kabin, hogy egyenesen álljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Házimozi haladó szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged