Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az osszes olyan boltos ceg pepita... Pennyztem ugye, ott a boltosok halal korrektek voltak, senkire egy szavam nem lehet, de amit a nagyraktarban muveltek...
Ott volt eletem eddigi elso, es azota is utolso (bizony, nem kamu!) uvoltozese egy arukiadoval.Nem tudom a nemetnek mi a fax baja van a csokikkal, meg azt sem miert csinalja amit/ahogy csinal sajnos itt is egyre tobb a turelmetlen, ideges, begyoposodott nemet. Ugye most nem megy ugy a szeker, aztan amikor valami nix gut, azt ezek nehezen viselik
Bar nekem az elmult fel evbol miota csak nemetet hordok, bajom senkivel nem volt. Uton persze, anyazok en is, dehat ebbol is latszik, hogy odafigyelunk a kozlekedesre, kulonben nyugodtak lennenk
Ezen a heten is ket kulon helyen jott a "deine Deutsch is sehr gut, und klar" tipusu szoveget kaptam.
Nem tudom a korulotted levok miert hulyekAz en kis fergem egy magyar gartneres fuvarszervezo faxtarisznya, de megkapja azt amit el szeretne kerulni...
Pedig a fentiekbol lathato, hogy tenyleg nyugodt, bekes, pacifista vagyok.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1