Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HoTaZo

addikt

válasz Zolás #13070 üzenetére

Hát, én már jártam olyan oldalakon, de nem mond semmit ez a név (nem mintha, a '90-es évek nevein kívül bármelyiké is mondana valamit) ...
    Nem kimondottan a csini pofija miatt néztem meg néhány videóját, inkább az tetszett, hogy milyen ügyesen manőverezik a nagy svéd-norvég szerelvényekkel, mennyire talpraesett vagy ügyesen rakodik magának targoncával. Hasra nem esek tőle, de egy üde színfolt a sofőr világban.
    Ha akarom, akkor azzal a mondattal is bizonyítható, hogy az emberek milyen könnyen rávehetők egy klikkelésre. :D

(#13071) AsakuraDave: Szerintem is a topik aktívabb tagja inkább a kormányforgatók közül valóak. Bízom benne, hogy akad pár csendes társ azért, akik tudnak segíteni neked ebben.
    Nekem volt néhány évem fuvarszervezői munkakörben, de szakszerűen már (főként a memóriám cserbenhagyása miatt) nem tudnék megbízható tanácsokat, magyarázatokat adni.

(#13073) zsid: Látod, ebben egyetértek veled.

#13074 - #13080 : Teljesen érthető a szlovén hatóságok reakciója, még ha kényelmetlen is. Pár hónapja dumáltunk este egy kollégával a kamion előtt, pont jött rendőr, leállítottuk, megkérdeztük, hogy mi merre? Annyit mondott, hogy ha nem lépjük túl az időt és kint a papír, hogy mikor kezdtük el a parkolást, akkor nem lesz gond, se büntetés.

(#13079) Tüzi: Egy közös sztrájkot már pár éve remélek én is. Kell valami, ami helyre rázza a fejeket, mert minden irányból nézve, nagyon rossz irányba halad az egész szállítmányozás.
    Ha lenne olyan szakszervezet, ami megtalálná azt a közös nevezőt, ami mind a nyugati, mind a keleti sofőrök jövőjébe pozitív lehet, netán még a kisebb szállítmányozó cégek érdeke is, akkor sokan beállnának mögéjük. De addig utópia a teljes blokád.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák