- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Charcodeban más a numpados 0 meg a felső számsoros"
Persze, más: a fölső számsor 0-ja 48-as kódú az ASCII-táblának megfelelően, a numpados 0 pedig 96-os (ASCII-tábla szerint ez a grave accent (`)). A fölső számsoros 0-t lenyomva magyar billentyűzetnél, de az operációs rendszerben US QWERTY layoutot alkalmazva (tehát ahol például problémát jelenthet a 0 és ö betűk közti különbség) 192 (À, Latin capital letter A with grave a Windows 1252 szerint) a keyCode/which (amúgy az eventhez tartozó charCode, keyCode és which deprecated az MDN szerint, nem tudom, miért, ha a code és key property-k jelenleg nem működnek, pontosabban a key csak Firefoxban azt hiszem, Blink-alapúakban még egyik sem).Viszont kérdés, hogy ez esetedben miért számít egyáltalán, ha úgyis barcode scannerrel viszitek fel az adatot?
"Ha be akarok lépni, angolra kell váltani a billt, hogy az ö helyén nulla legyen, ha nincs kéznél a numpados billentyűzetem"
Ezt viszont nem értettem. A tenkeyless keyboard esetén is a fölső számsorban is található egy 0 gomb, meg mivel magyar billentyűzetet használsz, egy ö betű is a számok mellett. Miért kell átváltani a kiosztást a tényleges 0 gomb megnyomása helyett?Amúgy ha érdekelnek a pontos keycode-ok csak úgy gyors ellenőrzésre, hogy épp mit nyomsz le, mi a keyCode-ja (még ha az deprecated is azóta
), valamikor nagyon régen csináltam még ilyet magamnak:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/EAjYe/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest