Hirdetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #1398 üzenetére
Az AJAX-os beléptetést csak azért vetettem fel, mert van, ahol ilyet alkalmaznak.
Szerintem nem érdemes vele pöcsölni, még ha hűdecsicsa is, mert a legtöbb esetben a bejelentkezés után tök más lesz a felület, több link lesz elérhető, stb., most ezeket mind kliensoldalon frissítgetni amiatt, hogy bejelentkeztél, szerintem túl sok felesleges meló, nem történik semmi, ha speciel belépésnél lát egy oldalfrissülést a felhasználó. Persze ha ez a megrendelő kifejezett kérése, meg full AJAX-os felületet akar, akkor nem úszod meg a szarakodást.
Egyszerű példakód meg nincs rá, mert ki tudja, Te milyen elemeket szeretnél frissíteni bejelentkeztetés után. Önmagában a bejelentkezés AJAX-szal pont úgy néz ki, mint bármilyen más, AJAX-szal elküldött form feldolgozása, csak belépteted a júzert, azt' annyi.Most így hirtelen fingom sincs, hogy oldanám meg szépen, mert ahhoz gondolkodni kéne, és ahhoz meg energiát kéne erre szánni, de most nem vagyok olyan állapotban.
(#1399) Frigo :
[link]
"2. How do I install this?
Um... are you stupid or something? Just attackclone the grit repo pushmerge, then rubygem the lymphnode js shawarma module – and presto!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- YouTube
- Küszöbön az androidos PC-k
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest