- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #778 üzenetére
[link] itt van ami már működik, de a flip spagettit még nem írtam át, így azért ne szólj be
Azért csináltam meg ilyenre a * -ot, mert ha veszünk egy ilyen query-t:
SELECT * FROM `client_activity_data_log`akkor ezt pont így kapja meg a PHP kód, amiben így kezelem le:
$query = $_POST['query'];
$result = $log->prepare($query);
$result->execute();
$result_data=$result->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);És akkor itt jön be, hogy miért nem * -ot küldök át, mert ha végigiterálok a $result_data-n, akkor az elemeire így akarok hivatkozni:
$result_data[$i]['mezőnév'], szerintem, bár az is lehet, sőt valószínű, hogy ez csak a hozzá nem értésemből adódik, ha csillagot küldök át, akkor nem tudja a program, hogy milyen mezők vannak a result_data-ban. Max azt tudom elképzelni, hogy így is végig lehet menni rajta: $result_data[$i][0] ... $result_data[$i][1]. Sőt,biztos arra is van vmi hasznos kód, hogy kinyerje a mezőneveket, de én most úgy oldottam meg, hogy nem * -ot küldök a query-ben, hanem még előtte behelyettesítem a mezőneveket
megj: ez itt csak egy elemet jelöl ki, mert utána már nem Activity_data_log lesz, hanem pl Performance_data_log. Tehát ez a kódrészlet csak egy elemet tud kijelölni, miért nem id akkor? fene se tudja
majd ezt is át kell írnom, de jó lenne ha minél több sor lenne a kód, nem minél kevesebb, ne kérdezdd, tényleg ne ... -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest