Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz Sk8erPeter #778 üzenetére

[link] itt van ami már működik, de a flip spagettit még nem írtam át, így azért ne szólj be:D

Azért csináltam meg ilyenre a * -ot, mert ha veszünk egy ilyen query-t:
    SELECT * FROM `client_activity_data_log`

akkor ezt pont így kapja meg a PHP kód, amiben így kezelem le:

$query = $_POST['query'];
    $result = $log->prepare($query);
    $result->execute();
    $result_data=$result->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);

És akkor itt jön be, hogy miért nem * -ot küldök át, mert ha végigiterálok a $result_data-n, akkor az elemeire így akarok hivatkozni:

$result_data[$i]['mezőnév'], szerintem, bár az is lehet, sőt valószínű, hogy ez csak a hozzá nem értésemből adódik, ha csillagot küldök át, akkor nem tudja a program, hogy milyen mezők vannak a result_data-ban. Max azt tudom elképzelni, hogy így is végig lehet menni rajta: $result_data[$i][0] ... $result_data[$i][1]. Sőt,biztos arra is van vmi hasznos kód, hogy kinyerje a mezőneveket, de én most úgy oldottam meg, hogy nem * -ot küldök a query-ben, hanem még előtte behelyettesítem a mezőneveket :B

megj: ez itt csak egy elemet jelöl ki, mert utána már nem Activity_data_log lesz, hanem pl Performance_data_log. Tehát ez a kódrészlet csak egy elemet tud kijelölni, miért nem id akkor? fene se tudja:DD majd ezt is át kell írnom, de jó lenne ha minél több sor lenne a kód, nem minél kevesebb, ne kérdezdd, tényleg ne ... -.- :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés