- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Azt azért raktam bele..vagyis, inkább ott kezdem, hogy azt csinálja, hogy ha a * -ra kattint, akkor a táblaneveket helyettesíti be, ezeket (`datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data`). Azt csak most látom én is, hogy frankón végtelen a ciklus, azóta ezt úgy tűnik javítottam, mert nálam jól működik. Erre azért van szükség, mert php oldalon, ha lekérem adatbázisból a táblát azzal az SQL lekérdezéssel amit itt az oldalon összeállítok, akkor könnyebb az oszlopokat indexelni. ha * marad az SQL-ben, akkor nem tudok olyat csinálni a php kódban, hogy $result_data[$i][$index_array[$j]] ahol a result_data az adatbázisból kinyert adat, az index array, pedig épp az, amire a *-ot cseréltem a jquery kódban, tehát (`datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data`)..
A <,> jeleket átírtam, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest