Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz trisztan94 #2228 üzenetére

"Azért elég gáz lenne, ha benne hagyták volna"
    Miért, Te még ott tartasz, hogy nem tudsz elképzelni mindenféle rosszat az IE fejlesztőitől? ;]

"nekem elszáll tőle az ajax"
    Mi az, hogy "elszáll" az AJAX? :DDD Az milyen? Mindenesetre nem derült ki túl sok abból, hogy mi az oka, meg debuggoltál-e, meg létrehoztad-e a var $goldStuff változót (elég gyökér név lett, de nem tudom, mi nálad az a .gold :D), és így tovább. Amúgy most jövök rá, nem igazán értem, az index.html"-nél minek kell neked a plusz selector, de gondolom ha működik más böngészőben, akkor működik, azt jóvan. :D
    Ja, és elb@szarintottam, most látom, a szolgaltatasok.html-ben benne maradt a load()! Azt szedd ki onnan a francba, az biztos, hogy hiba. Hát igen, éjfélkor ilyenek már nem nagyon tűntek fel.

"Igazából még nem sikerült rájönnöm, hogy hogy tudnám előre betölteni ezeket egy még jelen esetben nem létező div-re"
    Nem arról beszéltem, hogy töltsd be a térképet és a többit is előre egy divbe, aztán rejtsd el, hanem arról, hogy a szükséges fájlokat csak EGYSZER töltsd be. A FÁJLOKAT. A google.load() elvileg lazy loadra való, tehát aszinkron betölti a fájlokat, de ezt csak egyszer kéne betöltenie. Erre mondtam, hogy lehet, hogy beépítették a google.load()-ba az ellenőrzést, hogy ne töltődjön be többször, nem néztem utána.

SZERK.:
    na, most utánanéztem:
    https://developers.google.com/loader/

"Subsequent calls to load the Maps API will immediately execute the provided callback, so you don't have to worry about loading the same API more than once"
    Szóval nem para!
    Egyből a callback fog meghívódni a következő google.load()-nál, tehát ha valaki még egyszer rákattint arra a menüpontra.

Új hozzászólás Aktív témák