Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tboy93 #37035 üzenetére
Hat ez nagyon fugg a cegkulturatol.
Arra kell torekedni hogy beleferjen a munka a munkaidobe. Ha ilyen tulorakat varnak el akarmilyen okbol, akkor az akarmilyen okot kell kijavitani, nem pedig elvarni a tulorazast.
De nem csak tulorazasrol lehet szo, hanem a "rugalmassag" elvarasarol, hogy pentek delutan 5-kor bent ulj meetingen es majd lecsusztatod.Bizonyos kor felett az ember a sajat szabadidejet elkezdi annyira ertekelni, hogy ne akarjon egy cegnek sem belole felaldozni.
Szerintem ahol jo a kultura ott ezt megertik es ehhez viszonyitva kerulnek a naptarba a megbeszelesek, feladatok es hataridok.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
JayZ
tag
Amit te mondasz, az a vállalkozói szemlélet. Csinálom, mert muszáj, és enyém a teljes kockázat vagy várható haszon ha este/hétvégén munkával foglalkozok, vagy sem. Senkitől nem várhatjuk el, hogy munkaidő után, pláne nem péntek munkaidő vége után, szerződésen aláírt kereteken kívül dolgozzon. Van 4.5 nap a héten megváltani a világot, a süsse meg a Názáreti Jézus aztán meg jön a pislogás hogy "de hát én túlóráztam egész évben és mégis ugyanazt a 7.5% emelést kapom mint a Pista aki munkaidőben is telexezett nem hogy overachieve-elt"
Ha valaki hajlandó túlórázni, lelke rajta, de a szabadidő többet ér 30 fölött mint havi x túlóra meg vállveregetés. Szerencsés esetben életünk jelentős részét éljük 30+ évesen. vannak fontosabb dolgok az életben mint a projekt meg a pénzecske.
-
szkorhetz
őstag
De pont ennyire idegesítő az is, hogy én szeretek korán járni, korán hazamenni, hogy délután lehessek a gyerekkel. És a kolléga/főnök, aki 11re jár, mert neki így kényelmes, öt körül találja ki, hogy ja, ez még nagyon kell ma, két órás meló.
Nálunk nincs se törzs idő, se semmi. Szóval gyakran beleszaladok ezekbe...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest