Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szkorhetz
üzenetére
OTP és a MOL együtt mozog minden szempontból. Fizuban talán kicsit magasabb, mint amit írtál, de nem sokkal (bruttó 1,8 fölé nem hiszem, hogy lehet menni). Viszont lazulással ne számolj, elég kemény hajtás van. Persze területfüggő a dolog.
Annyi még, hogy OTP-nél én PM-et még nem láttam, csak a Linkedin dobott ki egy spinét, aki elvileg az.
Ahol agilis környezet van, ott PO-k meg BA-k csinálják ezeket a melókat. Még az SM vonalat is leépítették. -
Egon
nagyúr
válasz
szkorhetz
üzenetére
Nézd meg a munkaszerződésed, a legtöbb helyen fix munkaidő van (pl. 8.00-tól 16.30-ig).
Elvileg ez mindenkire nézve kötelező kell legyen (mondjuk van hogy a vezetők kötetlen munkaidőben vannak (nálunk is így van), de attól még neki figyelembe kell vennie a te munkaidődet. -
kexksz
addikt
válasz
szkorhetz
üzenetére
Koszi mindkettotoknek - szemelyesen vajon egy nap alatt el lehet ezt intezni?
Epp kulfoldre koltozom es gondolkodom hogy megeri-e ezzel idot tolteni, vagy egyszerubb ha egy hettel tovabb dolgozom mert ha mar egy hetet ki kell hagynom emiatt munkabol kb ugyanott tartok penzben. Ha tulcsuszik az egy heten az egesz meg nem fogok tudni visszajonni ugyintezni. De mar csak elvbol nagyon szeretnek minden lehetseges adoforintot visszavenni magamhoz.
-
DanielLong
senior tag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Na akkor már én is:
Szintén 2018-ban vettem 2009 decemberi Ford Mondeo mk4 kombit, 264ezer km volt benne, 2.0 TDCI, 1,5 milla volt.
Azóta összesen mentem vele 127ezer km-t átlag 6,12 liter fogyival.2018: 245eFt, 7800km, használt szett téli gumi alu felnivel, folyadékok cseréje
2019: 178eFt, 26300km, évenkénti műszaki, hátsó fékbetét csere, hólánc, ablaktörlők, olaj és szűrők
2020: 365eFt, 26340km, használt szett nyári gumi alu felnivel (régi eladva), önindító, futómű állítás, vezérlés csere, évenkénti műszaki, olaj és szűrők
2021: 141eFt, 24700km, évenkénti műszaki, olaj és szűrők, akkumulátor
2022: 211eFt, 15800km, szilent csere, olaj és szűrők, műszaki
2023: 171eFt, 26500km, olaj és szűrők, fényszóró polírozás, hátsó féktárcsa és betétHa a 2018-at egy fél évnek veszem, akkor átlag 239eFt per év, az havi 20eFt. Jelenleg kb 1,4 millát ér az autó. Téli gumi kéne új, de nem azért, mert elkopott, hanem mert érezhetően rosszabb a tapadása a 7 éves Michelinnek. Egyébként azt hittem, majd 40ezrenként elfogy egy szett gumi, de még a nyári is bőven fog menni 20ezret, mire 4mm közelébe jut, az pedig már összesen 100e km és nem volt kímélve. Új kocsik között semmi sincs, ami ennyire pakolható, új Superb kombit próbáltam élőben, fasorban sincs, tehát mondjuk ez is lehet egy szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahol agilis környezet van, ott PO-k meg BA-k csinálják ezeket a melókat. Még az SM vonalat is leépítették.