Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vision

veterán

válasz D1Rect #26525 üzenetére

Nézd, múltkor meghúztam az ujjamat. 4 állami intézményben voltam, és végül magánban kellett fizetnem azért, hogy valaki végre rámondja: semmi bajom.

Műtöttek is pár éve a Merényiben. Ami ott volt, az 3. világbeli, és most nem túlzok.

Azt is elhiszem, hogy szar a német egészségügy, de hogy a magyarnál jobb, abban egészen biztos vagyok. Vannak olyan implantátumok, amelyek nálunk nem is elérhetőek a finanszírozás problémája miatt, ott pedig igen. És ez csak egy konkrét példa első kézből.

emvy:

Persze, mi is néztük a magánsulikat, de illúzió azt hinni, hogy azok az intézmények jók. Normális ember már régen nem megy tanárnak, miközben a legdrágább iskola is csak belőlük válogathat. És persze, haveromék is magánkórházban szültek 2 milláért, lehet vinni a gyereket magánba mindenhova, de az is már nagyon túl van terhelve. Az országban nincs jó egyetem, ha pedig úgyis külföldre megy majd továbbtanulni, akkor miért ne szocializálódjon eleve nemzetközi környezetben?

Szeretünk síelni, bár ez a legutolsó érv Ausztria mellett. :D

• CyberPunk666

senior tag

válasz D1Rect #26525 üzenetére

Magyarországon titkolják a kórházi fertőzések számát.
    Ahol voltam ott a sebészeten(!) a fekvőben 1 wc volt 50+ emberre.
    Nem adtak fájdalom csillapítót a műtét utáni éjjel, mert be kellett osztaniuk.
    Nem adtak egy alapbetegségem miatt elég gyógyszert nekem, mert az drága, vennem kellett magamnak a patikában. De ezt is elsumákolni próbálták, csak beszéltem a saját szakorvosommal, simán adtak volna fele dózist, ami konkrétan életveszély az esetemben.

Ez Budapesten, nem valami vidéki kiskórházban.

A magyar egészségügy már régen összeomlott, csak valami miatt nem hívjuk annak azt, hogy emberek várólistákon és elkerülhető fertőzésekben meg elégtelen gyógyszerezésben halnak meg.

Új hozzászólás Aktív témák