- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1Rect #26525 üzenetére
Nézd, múltkor meghúztam az ujjamat. 4 állami intézményben voltam, és végül magánban kellett fizetnem azért, hogy valaki végre rámondja: semmi bajom.
Műtöttek is pár éve a Merényiben. Ami ott volt, az 3. világbeli, és most nem túlzok.
Azt is elhiszem, hogy szar a német egészségügy, de hogy a magyarnál jobb, abban egészen biztos vagyok. Vannak olyan implantátumok, amelyek nálunk nem is elérhetőek a finanszírozás problémája miatt, ott pedig igen. És ez csak egy konkrét példa első kézből.
emvy:Persze, mi is néztük a magánsulikat, de illúzió azt hinni, hogy azok az intézmények jók. Normális ember már régen nem megy tanárnak, miközben a legdrágább iskola is csak belőlük válogathat. És persze, haveromék is magánkórházban szültek 2 milláért, lehet vinni a gyereket magánba mindenhova, de az is már nagyon túl van terhelve. Az országban nincs jó egyetem, ha pedig úgyis külföldre megy majd továbbtanulni, akkor miért ne szocializálódjon eleve nemzetközi környezetben?
Szeretünk síelni, bár ez a legutolsó érv Ausztria mellett.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
D1Rect #26525 üzenetére
Magyarországon titkolják a kórházi fertőzések számát.
Ahol voltam ott a sebészeten(!) a fekvőben 1 wc volt 50+ emberre.
Nem adtak fájdalom csillapítót a műtét utáni éjjel, mert be kellett osztaniuk.
Nem adtak egy alapbetegségem miatt elég gyógyszert nekem, mert az drága, vennem kellett magamnak a patikában. De ezt is elsumákolni próbálták, csak beszéltem a saját szakorvosommal, simán adtak volna fele dózist, ami konkrétan életveszély az esetemben.Ez Budapesten, nem valami vidéki kiskórházban.
A magyar egészségügy már régen összeomlott, csak valami miatt nem hívjuk annak azt, hogy emberek várólistákon és elkerülhető fertőzésekben meg elégtelen gyógyszerezésben halnak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest