- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Először is, dicséretes, hogy kérdezel erről cégvezetőként és aszerint próbálod kialakítani a juttatási csomagodat, hogy mi az igény a munkavállalói oldalon.
Részemről:
13. havi bér: persze, minél több havi pénz jön, annál jobbHO: mivel írtad, hogy nincs is irodád, ezért ezt nem gondolnám juttatásnak. A te cégednek ez a működési modellje és kész. Itt elgondolkodhatsz egy kis "rezsijuttatásban". Néhány ezer ft áram, fűtés, stb. hozzájárulástól sem te nem fogsz tönkremenni, sem a munkavállaló nem fog meggazdagodni, de pszichológiailag szerintem egy kedves gesztus.
Munkaeszköz: ahogy a nevében is benne van, MUNKAeszköz és nem juttatás. Az, hogy megválaszthatja magának az alkalmazott, hogy mit vesz, dicséretes
Amin esetleg elgondolkozhatsz, hogy legyen egy szabály, hogy 3-4 éves eszközöket (amik már könyvelésedben kifutottak nullára) az alkalmazottak megvásárolhatnak valami jelképes összegért. Neked jó, mert tudod, hogy az a 3-4 év alatt az embered tényleg vigyázni fog rá. Neki is jó, mert magának-asszonynak-gyereknek-mamának-papának lesz egy még simán évekig használható megkímélt notija "aprópénzért". Pszichológia, jól fogja érezni magát.
Autó, üzemanyagkártya: nem tudom, még sose volt.
Tanfolyam: évi mondjuk 2 tanfolyamot/nagyobb konferenciát természetesnek mondanék. Ha ennél több, akkor az már lehet juttatás. Illetve szerintem szép gesztus, ha a sikeres gyártói vizsgákat utólag fizeted.
Ami nekem hiányzik:
Egészségpénztár, nyugdíjpénztár, magán egészségbiztosítás. Ezek felém mind azt sugallják, hogy nem csak a munkaidőre koncentrálsz, hanem azon kívülre is.
SZÉP kártyát szándékosan nem írtam. Arra azt mondanám, hogy inkább számoljon úgy az alkalmazott a béralkunál, hogy kalkulálja bele a fizetésbe. -
kell az az 50k keret a tankolasra? nezi valaki, hogy tullepik-e? realisan nezve ennyit ritkan tankol el az ember, foleg ho mellett, jobb az optikaja, ha korlatlan, vagy a korlat a lizingszerzodesben kotott km, pl 20k km per ev. folotte meg ugyis ki kell fizetni a flottakezelonek a 30-40 ft-os tulfutast. bar ezt nalunk sose fizettetik ki a munkavallaloval.
-
kexksz
addikt
Szerintem korrekt csomag, de teljesen szubjektiv. En nem szeretnek 200k-s telefont meg 600k-s laptopot hasznalni, mert napi tobb orat ezekkel toltok, viszont auto meg nem oszt nem szoroz, mert kb sosem ulnek bele. Te tudod, hogy mire van szukseged, meg hogy az alapfizu melle emellett.
-
-
dkaro
őstag
Egyet értek Drizzt-el. Olyan br 300k körül, csak az autó és a 13. havi fizu tekinthető igazán juttatásnak ezekből. Félre ne értd szerintem nagyon jó kis pakk, de sok embernél kiveri a biztosítékok ha a munkaeszközt vagy a trainingeket juttatásnak írják le.
Amúgy az autó helyett választható pénz összeg? Nálunk igen és tapasztalataim szerint többen szokták a pénzt választani.
Illetve ami juttatások terén csábító tud lenni (ismetségi köröm alapján) az a nyugdíj előtakarékosság támogatása vagy extra szabi napok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest