- New Game Blitz - 2025
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows telepítése hálózatról
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz tototos #39249 üzenetére
Én nagy multinál vagyok és 3 éve gond nélkül eltörölték a céges autót. Túl nagy lázadás nem lett belőle. Volt egy kis szájhúzás de ennyi. Amik voltka azok lízingje szépen lejár és pénzt fog helyette kapni mindenki, az új emberek pedig már nem kaptak választási lehetőséget h pénz vagy autó.Aszem br 250 jár helyette de lehet csak 200, meg kéne nézni a bérpapírt de tuti nem fogok ezért belogolni bocsi
-
dkaro
őstag
válasz Oppenheimer #38273 üzenetére
hát majdnem megkérdeztem mennyire stresszes a melód, mert ketamint olvastma
-
dkaro
őstag
válasz horcsog8472 #36261 üzenetére
Ez nálunk is így van. Amerikai multi. Már régóta ott vagyok és megéltem pár layoffot. Mindig teljesítmény alapú kivéve ha valami nagy átszervezés áll a háttérben, vagy funkciók megszünése bizonyos lokációban, de akkor is igyekeznek más lehetőséget biztosítani a jóknak. De egy általános layoffnál azok mennek akiknek az értékelése nem volt jó.
-
dkaro
őstag
válasz Misogi #32553 üzenetére
Én hibrid párti vagyok. Heti 1-2-3 napot megyek be, ahogy sikerül. Jelenleg egy 5 fős csapatom van és amióta bejárunk és személyesen is együtt tudunk tölteni időt, sokkal jobb a csapat összetartása és a hangulat. Természetesen kicsit kevésbbé produktív az irodai lét, mert sok a megszakítás de szerintem kell. A cég is nagjyából ezt várja el nálunk.
-
dkaro
őstag
GDF-en végeztem, soha semmilyen hátrány nem ért emiatt és egész jó munkahelyem van most is. Utána voltam ELTE-n is amit végül munka miatt nem fejeztem be de olyan hatalmas eltéseket nem tapasztaltam. A legszembetűnöbb a számonkérés módja volt. ELTE-n nagyon nagy hangsúly volt az elméleten és a magolás, míg a GDF-en inkább gyakorlatorientáltak voltak a számonkérések.
-
dkaro
őstag
válasz CyberPunk666 #28232 üzenetére
Lehet otthonra adtak volna nem az irodába.
-
dkaro
őstag
válasz Oppenheimer #26688 üzenetére
Tőlem egyszer kérdezték a jelenlegi fizum és akkor kedvesen mondtam, hogy szerintem ez nem releváns információ a kiválasztási folyamat szempontjából. Nem volt belőle harag.
-
dkaro
őstag
válasz D1Rect #26650 üzenetére
Jah a nagykönyv szerint így kéne, de én még sose írtam alá szerződést felmondás előtt. Egyrészt adok teret a counteroffernek (már ha van értelme) másrészt sok helyen rendesen elhúzódik maga a szerződés aláírása.
Én személy szerint írásos offer alapján szoktam tovább haladni. -
dkaro
őstag
-
dkaro
őstag
Én passzoltam a lehetőséget de hátha valakit érdekel.
Unisysnél Windows AD eng pozi. ~1.7M/hó ami szerintem nem rossz. -
dkaro
őstag
Értem, érdekes. Gondolom majd korrigálva lesz ez idővel.Köszi a válaszokat.
-
dkaro
őstag
Értem, nekem csak azért fura, mert a salary guideok alapján azért a senior fejlesztősávok, 1.2-1.5 között vannak jellemzően. Nem túl nagy a mozgás fizetésben, akkor egy 3 éves senior és egy 10 éves senior között.
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
válasz MrSealRD #24063 üzenetére
Úgy, hogy a juttatás a dolgozó kapja, hogy neki jobb legyen. A munkáltatónak attól nem lesz jobb, hogy ad bónuszt, cafeteriat stb. (Azt leszámítva, hogy elégedettebb lesz a munkavállaló.)
Míg a képzés nem teljesen ilyen, ezért írtam, hogy van aki szerint nem tekinthető juttatásnak és van aki szerint igen. -
dkaro
őstag
Egyet értek Drizzt-el. Olyan br 300k körül, csak az autó és a 13. havi fizu tekinthető igazán juttatásnak ezekből. Félre ne értd szerintem nagyon jó kis pakk, de sok embernél kiveri a biztosítékok ha a munkaeszközt vagy a trainingeket juttatásnak írják le.
Amúgy az autó helyett választható pénz összeg? Nálunk igen és tapasztalataim szerint többen szokták a pénzt választani.
Illetve ami juttatások terén csábító tud lenni (ismetségi köröm alapján) az a nyugdíj előtakarékosság támogatása vagy extra szabi napok. -
dkaro
őstag
Ki a topicgazda? Az itt folyó beszélgetésnek semmi köze a topikhoz. Az ide passzoló hozzászólások teljesen elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest