Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OhAi27

tag

válasz Mercutio_ #1956 üzenetére

nem osztom az eszt csupan a logika hianya felidegesit. (Ha az esz osztasnak szamit, hogy egy magatol erthetodo dolgot kijavitok egy postban am legyen...Vagy akkor magyarazd el, hogy minden HR-es legfobb szempontja az, hogy a tonerrel sporoljon. Nevetseges...)

kerdeztem valamit amire nem mellesleg meg most sem kaptam valaszt, ellenben kaptam fikazo kommenteket azert, mert a sima .doc cv melle volt merszem csatolni egy egyszeru .pdf cv-t ami kicsit elter a megszokottol. (Mindezt ugye ugy, hogy tartozik melle egy total atlagos .doc is, de ez mar senkit nem erdekelt...)

Lenyegeben itt paran azt probaljak elmagyarazni, h nem kell kitunni semmivel a jelentkezok kozul egy olyan melonal ahova egy erettsegi es nemi szamitastechnikai affinitas szukseges.Ennyi erovel az allaskereses helyett vehetnek lottot is.

Azt is leirtam, hogy az en .pdf cv-m egy olyan ceg oldalarol masoltam amelynek KIFEJEZETTEN az a profilja, hogy ilyen cv-ket keszitsen az ugyfeleknek. Nyilvanvalo, hogy az ottani szaktudas nem egyezik az ittenivel, gondolom ott nem vizsgaltak a HR-es hagyomanyokat, itt viszont mindenki reszesult HR-es kepzesben. (Tudom, hogy ugyis a levegobe beszelek, de egy nagy multinal dolgozo HR-es holgy mar atnezte az oneletrajzomat, azt mondta teljesen jo. Az igazsaghoz hozzatartozik az is, h a motivacios leveleimre is azt mondta van rajta mit javitani.)

Az,hogy valamit rosszul csinalok... Igen valamit rosszul. Nem ertek a szakmamhoz,es tulkepzett vagyok az ilyen allasokhoz. Javaslom probalj meg egy szimpla erettsegivel munkat keresni, aztan majd kiderul, h mire lesz eleg a minimalista .doc cv-d.

Szumma: koszonom innentol kezdve nem kerek allaskeresesi tippeket (ugy latom itt nehanyan azt probaljak elmagyarazni, hogy a feher-fekete). A topic neve : jovedelem. Ezzel kapcsolatban volt egy kerdesem amire meg most sem kaptam valaszt......

Új hozzászólás Aktív témák