Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhAi27
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
nem osztom az eszt csupan a logika hianya felidegesit. (Ha az esz osztasnak szamit, hogy egy magatol erthetodo dolgot kijavitok egy postban am legyen...Vagy akkor magyarazd el, hogy minden HR-es legfobb szempontja az, hogy a tonerrel sporoljon. Nevetseges...)
kerdeztem valamit amire nem mellesleg meg most sem kaptam valaszt, ellenben kaptam fikazo kommenteket azert, mert a sima .doc cv melle volt merszem csatolni egy egyszeru .pdf cv-t ami kicsit elter a megszokottol. (Mindezt ugye ugy, hogy tartozik melle egy total atlagos .doc is, de ez mar senkit nem erdekelt...)
Lenyegeben itt paran azt probaljak elmagyarazni, h nem kell kitunni semmivel a jelentkezok kozul egy olyan melonal ahova egy erettsegi es nemi szamitastechnikai affinitas szukseges.Ennyi erovel az allaskereses helyett vehetnek lottot is.
Azt is leirtam, hogy az en .pdf cv-m egy olyan ceg oldalarol masoltam amelynek KIFEJEZETTEN az a profilja, hogy ilyen cv-ket keszitsen az ugyfeleknek. Nyilvanvalo, hogy az ottani szaktudas nem egyezik az ittenivel, gondolom ott nem vizsgaltak a HR-es hagyomanyokat, itt viszont mindenki reszesult HR-es kepzesben. (Tudom, hogy ugyis a levegobe beszelek, de egy nagy multinal dolgozo HR-es holgy mar atnezte az oneletrajzomat, azt mondta teljesen jo. Az igazsaghoz hozzatartozik az is, h a motivacios leveleimre is azt mondta van rajta mit javitani.)
Az,hogy valamit rosszul csinalok... Igen valamit rosszul. Nem ertek a szakmamhoz,es tulkepzett vagyok az ilyen allasokhoz. Javaslom probalj meg egy szimpla erettsegivel munkat keresni, aztan majd kiderul, h mire lesz eleg a minimalista .doc cv-d.
Szumma: koszonom innentol kezdve nem kerek allaskeresesi tippeket (ugy latom itt nehanyan azt probaljak elmagyarazni, hogy a feher-fekete). A topic neve : jovedelem. Ezzel kapcsolatban volt egy kerdesem amire meg most sem kaptam valaszt......
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest