Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Tesómnak rendeltem egy online boltból ezt a játékot szülinapjára. Odaadtam neki, és szólt, hogy a vírusírtója 2 férget talált. Kérdeztem egy másik topicban, hogy mit tegyek, írták a vírusírtós topic linkjét, hogy kérdezzem meg ott.
Vírusírtós topikban azt tanácsolták, kapcsoljam ki a NOD-ot, telepítsem a játékot, és futtassak egy víruskeresést. Ez rendben is lenne, de mióta felpakolta félig a játékot, fagyott minden, és nyomtam egy restartot, azóta azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Nincs elég hely a kiválasztott meghajtón, szabadítsak fel helyet."
Kipróbáltam sok mindent, de sehogy sem ment...ekkor találtam meg ebben a topicban D_r_u hozzászólását, naccerű, sikerült feltenni...(egyébként nem értem, hogy 3,5 Gb szabad hely van a C-n, de nincs neki elég hely, pedig a játék 2,5 Gb-ot pakol fel). De nem működik továbbra sem. Azt a hibát dobja, hogy nem találja valamelyik fájlt, a NOD pedig továbbra is visít, hogy férget talál. Registry-ben már vissza lehet állítani telepítés után az eredeti program files helyét, ugye? A szoftver eredeti, de ennyit még semmivel sem sz*ptam...
Ha valakinek lenne ötlete plz írjon.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest