Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz b. #11 üzenetére

Írta az erre válaszoló bejegyzésében, hogy "Well, that may explain it… I didn’t know there was another 2x boost between the marketing number and the numbers I care about."

Effektíve kifejtette, hogy nem gondolta volna, hogy a marketingszám kétszer nagyobb azoknál a számoknál, amik őt érdeklik. Nyilván nem nézte meg pontosan, hogy az NVIDIA mire méri a megadott teljesítményt, így nem tudta, hogy a hivatalos specifikációnál megadott számokat a gyakorlatban el kell osztania 2-vel, és akkor kapja meg a hardver valós sebességét. De ugye miért és kellene userként azt feltételezni, hogy az NVIDIA a specifikált teljesítménynél nem azt adja meg, amivel a gyakorlatban az esetek 95+ százalékában találkozni fogsz?

És az, hogy Carmack ezek után csalódott? Hát ki ne lenne az? Gondolj bele a saját nézőpontodból. Hazaviszel egy terméket, és kiderül, hogy a dobozra írt adatnak a felét tudja a legtöbb esetben, az hogy esne neked? Mondanád, hogy áh, az én hibám, nem néztem eléggé utána, de a termék gyártója biztos csak jót akart nekem.

Új hozzászólás Aktív témák