Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
nagash
senior tag
Ja, annyi. Csak az a kérdés, hogy csak a tengely vagy aggyal, nyúlványokkal egyben? 2db az már 24k és ha +szerelő akkor nyugodtan számolj 30.xxxFt-ot vagy többet. Való igaz, hogy nem egy Merdzsó kategória, de ehhez előbb elfogynak az alkatrészek. Láttad, hogy mennyi egy motorháztető? Tudom, tudom, ha nekem ez kellett akkor pofa be!
Nem G60as, hanem valszeg 16v-s féltengely van benne azért nem bírta a gyűrődést. Majd én adok neki.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest