Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • picur220

    veterán

    válasz Psychonaut #9529 üzenetére

    Lak. ter. kívül a világítás kell szerintem. Mindenki be is tartja, nagyon jól ellenőrizhető, ha akarják. Szerintem nagyon jó dolog, sokkal jobban látszik az autó messziről, ha mondjuk fák vannak az út szélén, és árnyék-fény váltakozik.
    A kihajtáskor irányjelzés szintén nem elhanyagolható dolog, én errefelé nem nagyon látok olyat nappal, hogy valaki elmulasztaná. Éjjel amikor meg nincs senki az úton, úgyis mindegy.

    Amit viszont nem tartanak be, az a STOP-tábla. Annál Szolnokon egy helyen állnak meg, ott is lámpa van, és a piroson áthajtókat figyeli/auto fényképezi egy kamera, és ha nem megy a lámpa, akkor a kamera a STOP-táblát figyeli. Nem egy ember volt már, akit megbüntettek azért, mert nem állt ott meg. De sehol máshol nem láttam még STOP táblánál embert megállni...

    Lauda: az én módszerem az az, hogy megnézel a gyártól egy 100-0 adatot a saját kocsidra, kiszámolod a "gyorsulást" (ami negatív), és alapvető számításokkal kijön a dolog bármilyen sebességre, viszonylag pontosan, egy alapvető v(t) függvény alatti területtel. 2 perces munka, és nem akkora ritka baromság, mint a négyzetreemelős cucc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés