- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Amúgy megint csak azt kell mondanom, teljes logikátlanság jellemzi ezt az egész jogsi dolgot, ahogy ezt itthon lekezelték...
Én valszeg az utolsók egyikeként tettem sikeres forgalmi vizsgát március 10.-én, mert utána pár napra beszüntették azokat is. Utána hívtam is a vöröskeresztet ugye eu vizsgaidőpontért, de már nem adtak, és közölték hogy átmenetileg szünetel.
Azóta várok és várok, már kocsit is vettem amit csak simogathatok kb. Erre mikor bejelentik, hogy júni2-től újraiundulnak utolsók között az elsősegély vizsgák is, erre bejelnti a kormány hogy mai hatállyal nem kell a jogsi kiállításához az eu...... na kérdem én akkor ez előző 2 hónapban ezt mi a pitsáért nem lehetett meglépni? Miért most, amikor kb már tök mind1?
Aki hasonló helyzetben van: most kb lehetetlen normális időintervallumon belül időpontot foglalni kormányablakba ahogy nézem sok helyen főleg budapesten 3-4 hetes a várakozási idő, de volt ahol júliusban lesz szabad időpont. Ma rengeteget nézegettem ügyfélkapun, néztem "vidékieket" is (pl gödöllő és környéke) hasonló a helyzet.
Titkos tipp lehet a belváros, nekem az andrássy útiban sikerült foglalnom 06.05-re és arra a hétre még volt szabad időpont úgyhogy hajrá akinek kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Medence topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest