- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Amúgy megint csak azt kell mondanom, teljes logikátlanság jellemzi ezt az egész jogsi dolgot, ahogy ezt itthon lekezelték...
Én valszeg az utolsók egyikeként tettem sikeres forgalmi vizsgát március 10.-én, mert utána pár napra beszüntették azokat is. Utána hívtam is a vöröskeresztet ugye eu vizsgaidőpontért, de már nem adtak, és közölték hogy átmenetileg szünetel.
Azóta várok és várok, már kocsit is vettem amit csak simogathatok kb. Erre mikor bejelentik, hogy júni2-től újraiundulnak utolsók között az elsősegély vizsgák is, erre bejelnti a kormány hogy mai hatállyal nem kell a jogsi kiállításához az eu...... na kérdem én akkor ez előző 2 hónapban ezt mi a pitsáért nem lehetett meglépni? Miért most, amikor kb már tök mind1?
Aki hasonló helyzetben van: most kb lehetetlen normális időintervallumon belül időpontot foglalni kormányablakba ahogy nézem sok helyen főleg budapesten 3-4 hetes a várakozási idő, de volt ahol júliusban lesz szabad időpont. Ma rengeteget nézegettem ügyfélkapun, néztem "vidékieket" is (pl gödöllő és környéke) hasonló a helyzet.
Titkos tipp lehet a belváros, nekem az andrássy útiban sikerült foglalnom 06.05-re és arra a hétre még volt szabad időpont úgyhogy hajrá akinek kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest