- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
255 oldalt?
Erre még jó lenne választ kapnom: Amúgy aki nem rég KRESZ vizsgázott. Azt vágom hogy 55 kérdés. De ez témákként hogy oszlik meg? Tehát hány kérdés a KRESZ+vez elm. + műszaki?
ja, azért van, hogy ismerd. nyilván sok minden nem lesz aktívan a fejedben, de ha már eleve leszukited, akkor meg annyi sem.
Azt ugye nem akarod nekem bemesélni, hogy azok az általam ismert trógerek akik tanulni nem tudnak (tanár vagyok és tudom hogy van aki analóg órát nem tud olvasni de jogsija van) és megvan a KRESZ vizsgájuk azok megtanultak 255 oldalt? Lassan másfél hónapja tolom és csak a 124. oldalnál járok. És még ez a fele
Egyetemi feelingje van komolyan... Kizárt hogy a trógerek ezt így megtanulták. Ez kamu....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest