Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Nem hittem volna, hogy valaha befogok nézni ebbe a topicba, de mindennek eljön az ideje.
Jogosítványt szeretnék illetve kell is szereznem. Igaz eddig nem izgatott a dolog, mert a családban nincs kocsi, így kb. kimaradt mindig nekem ez a feeling. Viszont most a munka miatt is ajánlott lenne, tehát nincs mese... illetve 25 évesen úgy gondolom, hogy lehet olyan élethelyzet amikor jól jön egy jogsi.
Néztem iskolákat. Láttam van már ilyen ONLINE Kresz tanulási lehetőség is. Ez webes felületen történik vagy csak egy netes kapcsolattal rendelkező win-es progit adnak?
Illetve melyik iskolát érdemes választani? Nekem, mivel BP belvárosában lakok ezért a Spuri Suli-t (igaz ez 13. ker, de ez nincs messze a munkahelyemtől) és az Atilos-t ajánlották. Rákerestem neten a véleményekre. Atilos-ról kb. semmi, Spuri Suliról meg annyit írtak, hogy az iskola maga jó, de cserébe az oktatók irdatlan nagy parasztok. Vagy ebben a topicban itt tabu az iskolák nevei?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest