Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben
- Ahogy írtad, tényleg így van. Email értesítés nem jön.
Kicsit félreértettem bocsi! -
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
böngésző kukik törlése
- Még ez jut eszembe, amit ki lehetne próbálni.Vagy ilyesmi reszetnek talán ez is beválna;
- ebből a böngészőből kijelentkezni a jófogáson
- és egy másikban meg be -
garga pista
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Igen, valami újítás, és persze alapból ki van kapcsolva
Én is épp pár napja vettem észre. Menj a fiókod beállításaiba és az "Hírlevél és értesítések beállítása" alatt van egy "Értesítésre feliratkozás" én ezt kapcsoltam vissza, talán ez az. Amióta visszakapcsoltam persze senki sem írt, így nem teszteltem még.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Beállítások\Hírlevél és értesítések beállítása
"Értesítésre feliratkozás"Szerintem mostanában állították alapértelmezetten lekapcsoltra. Mert már csak reklámokat fogadva él a funkció.
Régebben ez csak telós appnál volt így. -
Richoo44
aktív tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Sziasztok,nekem most kezd alakulni egy ilyen dolog, két napja pihen az automatában a cucc, és hozzá sem szagol a vevő....
Érdekes, hogy ezért amúgy egyik cég sem vállal felelősséget, nem tudom, ezt így ebben a formában nem reklámoznám hogy hú de kurva jól jár vele az ember, mert semmivel sem egyszerűbb, mint hogy valaki csak úgy átver egy utánvètes csomaggal.
Sosem küldök utánvéttel semmit amúgy, csak annyira korrektnek tűnt ez a módszer, de tipik ,hogy bele szakadtam egy illetőbe, aki a jelek szerint csak szórakozik....
-
csaba17
senior tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
de legalább a szállítást előre utaltattad vele?
-
herion
tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Ahogy ferenck mondja, csak akkor szabad feladni ha elutalja a teljes vételárat, vagy legalább a szállítási+utánvét+visszaküldés költséget. Ezt ilyenkor levonod a vételárból, annyival kevesebbet fizet majd az automatánál-futárnál.
Egyébként én nem csak a Jófogáson, és nem csak Foxpost-nál hanem mindenhol csak előre utalás után adok fel csomagot.
Nagyon sokan beszopattak már azzal az évek alatt, hogy nem vették át csomagot. Meguntam. -
válasz
Muszakishop
üzenetére
Ez benne van a pakliban, nem tudsz ellene tenni semmit, csak azt, hogy nem küldesz utánvéttel semmit, vagy min. a szállítási + vissza szállítási díj előre utalása után.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Muszakishop
üzenetére
Én is erre keresem a megoldást, nemrég még 2400 volt a limit, és a leírás szerint továbbra is annyi...
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Veled értek egyet abban, hogy az utánvét az egyik legszarabb postázás, tapasztalatból tudom, és a vevőnek nagyobb rizikó amint arról referáltál.
-
válasz
Muszakishop
üzenetére
Valószínű sok embernek van néha hamis biztonságérzete xy dolog felé én is gondolkodtam már el előre utalás dologban mert nem tartottam az illetőt megbízhatónak.Szóval a mai világban bármi megeshet.
-
válasz
Muszakishop
üzenetére
Valószínű van okuk sok átverés pl.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Szia.Ezért én soha nem használok utánvétet, és GLS sem, mivel alapból +600ft a kiszállás.Csak Vaterafutárral postázom az tuti.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
De sokkal jobb ha az árait a Vatera táblázat szerint van, de nem éri meg ha a Jófogás árazza be , mert drágább Pl( GLS 2390ft) ő szerintük, ha Foxpostra is ráteszik az utánvétet.
Infó ITT. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is épp pár napja vettem észre. Menj a fiókod beállításaiba és az "Hírlevél és értesítések beállítása" alatt van egy "Értesítésre feliratkozás" én ezt kapcsoltam vissza, talán ez az. Amióta visszakapcsoltam persze senki sem írt, így nem teszteltem még.