- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
válasz
simonjoe
üzenetére
Nálam nincs telefonszám megjelenítve, szóval csak üzenetben tudnak kommunikálni. Illetve telefonszámot is egy eldobhatót használok, egy nyomógombos mobilon, ha valamiért meg kellene adnom. Így én viszonylag védve vagyok ezek ellen. Viszont üzenetben azonnal bombáznak, ha egy új hirdetés kikerül. És kizárólag csak frissen, pár perce megjelent hirdetésekre írtak eddig (szerintem már 60-80 üzenetet biztos, mióta van ez az őrület Jófogáson)
Fentebb láttam írta valaki, hogy "feltörték a Jófogás adatbázisát" - ez mondjuk azért elég Mission Impossible lenne.
Olyan viszont velem is előfordult már, hogy felhívtak annak ellenére, hogy a telefonszámom lassan 10 éve rejtve van, mióta a Jófogást használom.
Egy idős hölgy hívott, érdeklődött, hogy megvan e még az áru. Mondom neki persze, de úgy mellékesen tessen már elmondani honnan tudja a számom?
Hát..a hirdetésből aranyom!
És basszus tényleg ott volt a tel.szám, megnéztem inkognitóban hogy néz ki a hirdetésem, és ott fityegett a telefonszámom.
Valamiért a Jófogás úgy gondolta, hogy megjeleníti annak ellenére, hogy én erre a hirdetés feladásakor nem adtam engedélyt.Jeleztem az ügyfélszolgálaton az esetet, de azóta se írtak vissza. Mondjuk nem meglepő, mert eddig még soha semmire nem írtak vissza.
Sajnos a Jófogás olyan monopolhelyzetben van az országban (főleg miután felvásárolta a konkurenciát) hogy megtehetik, hogy leszarják ezt az egészet.
Már akkor sokkal biztonságosabb lenne az oldal, ha legalább telefonszámhoz kötnék a regisztrációt. Vagy üzeneteket/felhasználót lehessen jelenteni.
Így gyakorlatilag tonna szám gyárthatják az accokat, mert szabad kezet ad nekik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest