- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
Honkydoo #122 üzenetére
A Maurot én is csak ajánlani tudom, hihetetlen jó hely, nagyon illedelmes pincérekkel, s ami a leglényegesebb, talán tényleg az ország egyik legjobb pizzájával! És akkor a különleges, olasz desszerteket nem is említem...
Aki Zamárdiban jár, mindenképpen próbálja ki! Megéri! -
jookomak
őstag
válasz
Honkydoo #122 üzenetére
az a pizzéria nem a környék legjobb pizzériája. az ország egyik legjobb pizzériája.
ha már rátaláltam a totyikra, akkor írok egy párat.
talán mondhatom, hogy a kedvenc helyem a pater marcus belga apátsági söröző és étterem [link]. rengeteg finom belga sör, és a kajájuk is nagyon jó. tudom ajánlani a vaddisznót, és a báránycsülköt. sörök drágának tűnhetnek elsőre (másodikra meg télleg azok) viszont ilyen sehol máshol nincs.kaltenberg étterem [link] szintén jó hely, egyedülálló házi sörük van, vasárnap féláron van a kaja.
aki igazi marha steaket akar enni, annak pedig ez: [link]. na ez rémesen drága, de télleg elsőosztályú hely.
úgy vagyok az éttermekkel, hogy viszonylag ritkán járok, de akkor szeretek jót enni, és nem szokott zavarni az ár, csak kapjam meg a megfelelő dolgokat érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest