- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
fene_vad #4240 üzenetére
fene_vad : Ne őrjíts meg kérlek!
G4HG : Advanced
G4H : Ez meg nem advancedÉn a G4H firmware-t linkeletem be neked, tehát nem az advancedet, ami nekem van.
Fontos, hogy ha a kártyát felismeri a telefon, akkor azzal is formázd majd meg!
Megjegyzés: G4 után a H jelöli a naaaagy akksit (Huge - 3000mah)
-
válasz
fene_vad #4237 üzenetére
hogy vettem egy 64BG-os microSD kártyát, de sehogy sem mountolja fel a teló, sem exFAT-ként sem NTFS-ként.
FAT32-ként próbáltad?
Mert a droidot alapból arra állították be, mint külső tároló "értelmezést".
Az egyéb fájlrendszerek értelmezéséhez meg kell tanítani a droidot, erre vannak külön alkalmazások a PlayStore-ban. -
Rawulf
őstag
válasz
fene_vad #4237 üzenetére
Az advanced verzióhoz (2/32G 3000mAh) való G4HG stas2z miui rom kezeli a 64GB-os SDXC kártyákat.
A helyedben megpróbálnám a G4H stas2z miui romot, hátha.Persze csak saját felelősségre és előtte ments le mindent. Főleg az IMEI számokat.
-
peti634
csendes tag
válasz
fene_vad #3905 üzenetére
valóban, ha csak simán a ROM-ot rakom fel, akkor elég kínai, és tele van hozzá tartozó progikkal.
2 kérdésem lenne, ami elég zavaró itt:
- 1. a fenti értesítő sáv miért átlátszó? (fehér háttérrel, és szöveggel nem nagyon látni)
- 2. nem vészes, de számomra felesleges az akkumlátor ikonja, hogy tüntethető el?
De a ROM az megfelelőn működik, jobb mint a MIUI, köszönöm! -
uverion
csendes tag
válasz
fene_vad #3750 üzenetére
Ezt nekem is csinálta és én is vodás vagyok, azzal a különbséggel, hogy nálam legkésőbb pár óra után ledobta.
Végül visszaküldtem - úgy három hónap (!!!) után kaptam vissza.
Közben ugyan rendeltem egy másikat (G4S, na az tökéletes), úgyhogy emezzel nem igazán tudok mit kezdeni (ha kell valakinek olcsón, írjon egy pm-et).
Mindenesetre aki vásárláson gondolkodik semmiképpen se a jiayu-store.net-ről rendeljen.
-
Pozitron
tag
válasz
fene_vad #3750 üzenetére
Jajj, más a szitu nálad és nálam.... Én T-mobil-os vagyok, a T-mobil csak WCDMA 2100 Mhz-et használ.
Azt írtad Vodás vagy, ez lehet probléma, ugyanis a Voda előszeretettel alkalmazza a 900 MHz az olyan helyeken ahol rosszabb a lefedettsége (értsd kevesebb tornya van), viszont a telefon nem tudja a 900 MHz-et internet terén! Nem Európára felkészített modell... Telenor és T-mobil egyelőre nem használja a 900Mhz-et de lehet hogy ez is csak idő kérdése. Elsőnek azt javaslom próbáld ki egy másik szolgáltató kártyájával.
Én magam részéről visszaküldtem a telefont garanciálisan, ami így utólag látva nem egy rövidke folyamat... 1 hónap volt csak míg megérkezett a telefonom a címzettnek.-> Most éppen javítják, vagy visszaküldik ugyanúgy ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Filmgyűjtés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jófogás tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest