- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika79
tag
Használ valaki ilyen tokot? Ez is eredeti Jiayu vagy csak valami utángyártott?
Tudtok ajánlani valamit G4S-hez, szilikon legyen. (gyerekbiztos)
[link] -
Aladdin81
csendes tag
OK, köszi. Szólj majd vissza, ha sikerült. A fent belinkelt spemall-os poszt alapján egyelőre úgy tűnik, nem csak az én telóm ilyen... Hihetetlenül bosszantó. Zenehallgatás alap lett volna, egyelőre viszont felejtős, a gép a Yamaha chip ellenére még a régi kazettás magnók szintjét sem hozza. Fogalmam nincs, min múlhat, lehet-e egyáltalán javítani rajta szoftveresen (nem zenelejátszó app-pal, mert attól független) vagy hardveres probléma és így jártam...
-
Aladdin81
csendes tag
válasz
minatomiray #3541 üzenetére
Ez szívás akkor, a srác egy az egyben azt írja le, amit én is tapasztalok. Úgy tűnik, nem egyedi hibáról van szó... Mindenesetre vki még jelezte innét, hogy lecsekkolja ma este, egyelőre még no reply. Amúgy igen pöröly lenne a teló, nekem legalább is nagyon bejövős, de emiatt a tulajdonsága miatt az igényes zenehallgatás felejtős. Baromira nem értem az egészet, minden téren jó minőségérzetet kelt a készülék és maga a gyártó is, s ilyen hülyeségen elvérzik... Ráadásul csak utólag derül(t) ki, nem tudom, lehet-e egyáltalán vmit ellene tenni. (Sóhivatal, stb.)
-
minatomiray
csendes tag
-
Vanek25
tag
sziasztok!
a gps-t a fórumban leírtak szerint próbáltam updatelni
azonban epo fájl letöltésnél download failed-et ír ki, mi lehet a hiba,hogy tudnám valahogy letölteni?
GPS "javítás"
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.eddig jutottam.
-
Aladdin81
csendes tag
Erre az erős fehérzajra (ld. fent) tud vki esetleg megoldást? Illetve tapasztalt valamelyikőtök ilyet? Engem nagyon zavar.
Legegyszerűbben:
Fülhallgató bedug > Tárcsázás (számok bepötyögése) --> hallatszik közben (hangerőtől független) súgás? Mely a beírás abbahagyásával kb. fél sec alatt kialszik.
Nagyon köszi előre is. -
Easy.2K12
tag
Jiayu g4 gorilla glassos vagy csak valami kinai mása, mert nekem kicsit gyanús...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3535 üzenetére
és honnan rendelted?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #3534 üzenetére
Nekem van, szoval kaphato
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Tud valaki valamit a JIAYU G5S -ről? Lehet már kapni? -ebayen és webshopokban már árulják, de a gyártó honlapján mégcsak megsem említik, hogy egyaltalán létezne.....
-
nash13
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3531 üzenetére
Azt szoktam, csak nem akarok cwm-t gyártatni. Jiayu.es és orosz oldalon van angol nyelvű cwm, ezért kérdeztem hogy próbálta-e már valaki.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Napokban érkezett meg kollegának Jiayu G4 telója. A telefon megy rendesen, sebessége jobb is, mint vártuk, viszont a SIM1-ben lévő kártyát (micro sim) nem olvassa. Kipróbáltuk több kártyával, de úgy érzékeli, hogy az adott slot üres, így nem tudjuk működésre bírni...
Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszi előre is!
-
Aladdin81
csendes tag
Sziasztok! Hosszú várakozás és hercehurca után újdonsült tulajdonosa vagyok egy Jiayu G4C-nek. Egész jól ketyereg a masina, egy dolog viszont zavar: bármilyen, a hangmodult használó alkalmazás (értve ezalatt akár a tárcsázó számainak pittyegését is) elindítása együtt jár egy háttérzaj megjelenésével is, konkrétan ez egy zavaró alap súgást jelent. Ha véget ér a hang / zene, lekapcsolja a súgást is.
Ötlete valakinek? A régi Nokia 3109-esem sem csinált ilyet, ebben meg Yamaha chip?! Érthetetlen. Köszi előre is mindennemű segítséget. Üdv. -
stamas80
tag
Bluetooth kihangosítóval esetleg tesztelte valaki rajtam kívül?
Nekem sajnos nem volt az igazi, a Ford 2007-es gyári fejegységgel sajnos nem lehet telefonálásra használni, a Motorola TK 30-al pedig szintén elég össze-vissza működött.
Gyanítom, hogy a hiba nem a kihangosítóval lesz, mert az SGS4, BB Z10, BB Q10, Lumia920 mind hibátlanul működött ugyanezekkel a kihangosítókkal sőt, a JY-G5, Zopo C2 is viszont a JY-G4S, és a ZP980+ nem
(mondjuk eddig az egyetlen jól működő MT6592-es telefon a ZP998-volt). -
spyrro
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #3511 üzenetére
Pazar egy telefon
Csoportos rendelést csinálsz belőle ?
-
sityuka80
tag
válasz
CoolBoy323 #3524 üzenetére
A fura az, hogy nem mindenhol.
Köszönöm a választ. -
sityuka80
tag
Sziasztok.
Mi lehet a probléma ha nem érintkezik megfelelően a kijelző?
Az alsó három gomb pedig szinte egyáltalán nem. -
Bloksma
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3519 üzenetére
Teszt lesz?
-
fisticZ
csendes tag
Valóban...
Közben rájöttem hogy az "unknown device" is az usb kábel miatt volt. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #3516 üzenetére
Elorol nezem
A minoseg mindenert karpotol.
Memoriarol kesobb nyilatkozom (ha nem, elfelejtem, szolj ram!)
-
csibtsib
csendes tag
Hali!
Nos, nekem egy elég összetett kérdésem van, de szeretném,hogy mindent szem előtt tartva válaszolnátok, ill mondja el mindenki a véleményét aki akarja.
Kérdés nagyon egyszerű, három telefon között vacillálok, melyiket ajánljátok?
ZTE Geek V975
Jiayu G4S
Huawei Honor 3CKöszönöm, minden véleményre kíváncsi vagyok!
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #3513 üzenetére
iPhone-utóérzet nem zavar?
-
Z_T
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3513 üzenetére
Hogyan látod a memóriádat?
-
mc-4
aktív tag
Kacérkodom egy Jiayu G5S-el
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #3511 üzenetére
Mesélj róla mit tud?
-
CoolBoy323
nagyúr
gyerekek, ez a G5s veszett jo!!!!
-
dwade03
csendes tag
Az miért lehet hogy a telefonomon (G4T) csak H+ os mobil hálózatra képes felkapcsolódni és nem 3G-re? A telefonon gyári rom van.
-
Z_T
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3499 üzenetére
G5-höz az Alin rendeltem USD 12 - ért egy tökéletes fekete tokot. Vékony, kihajtható, normális, semmi extra. Linkelni most nem tudom, mert a G5 - ről írok.
A 3000 mAh akksi és hátlap szerintem nem kell nekem. -
einfuhlung
csendes tag
üdv
a gps javításhoz lenne egy olyan kérdésem hogy nagyjából meddíg tart ez a művelet? végigcsináltam a leírt módon de amint a "full"-ra és a "cold"-ra nyomtam eltűntek a műholdak.
status-nál jelenleg "unavailable" szerepel, ttff-nél counting villoga telefon jiayu g4t
-
mc-4
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3499 üzenetére
Szia!
Én még a gyári 2Ah aksival használom,de kacérkodom egy 3-al. Szilikon tokkal használom,ha érdekel van egy db tartalékban.(barna) -
Easy.2K12
tag
Üdv.
Már kérdeztem, de hátha most kapok választ.
Honan érdemes digitizert rendelnem ? (kijelző nem kell, csak az érzékelő és az üveg ) -
fene_vad
senior tag
sziasztok, nem láttam az összefoglalóban és a neten körbenézve sem egyértelmű, ez most CTIA vagy OMTP kiosztású?
Most vennék headsetet és nem akarom a rosszat megvenni...közben megtaláltam - CTIA lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest