- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin81
csendes tag
válasz
Goose-T #4347 üzenetére
Tudna valaki ajánlani idehaza Jiayu G4C szervizeléséhez értő szakembert? Ahogy fentebb is írtam, a telefon nem vagy alig-alig talál hálózatot azóta, hogy egyszer antennahátlap nélkül ráindítottam.
Érdekes módon külföldön inkább jelez térerőt, de idehaza így használhatatlan. Ha van valakinek más okból meghibásodott ilyen telója (G4C 1/4), az is érdekelne, ha a szakemberi visszajelzés alapján az enyémen tapasztalt hiba vmilyen modulcserével orvosolható. Köszi előre is!
-
mc-4
aktív tag
válasz
Goose-T #3799 üzenetére
Szia!
Nekem azt írta ki...az útvonaltervezés nem lehetséges, mert túlléptem a sebességhatárt.
Igaz 11km-en repültem 800-al :-D Nincs vele gondom, jól működik.Más... freemailt hogyan tudom a gyári levelező apk-ra berakni? Gmail-nál csak beírtam a email címet és a jelszót és ment minden magától.
-
Huszti74
csendes tag
-
kovy79
őstag
válasz
Goose-T #3787 üzenetére
Igen, ez jól hangzik, de mikor már agyfaxt kapsz valamitől, amit nem tudsz megoldani, akkor megpróbálsz mindent.
Mindegy, ez a telefon is egy rakás ... Mindent lehet vele, romolni, főzni, rootolni, modemet cserélni, meg játszani, csak telefonálni nem. Ott, ahol egy xaros Raynek full térereje van, ez meg le / fel lépeget a hálózatra, miközben folyamatosan elérhetetlen vagyok. Mindezt az utolsó gyári rommal... -
easy...rider
őstag
-
lotka
csendes tag
válasz
Goose-T #3234 üzenetére
Igen tudom, hogy pénzbe kerül az átirányítás, de nekem ez majdhogynem elengedhetetlen opció.
Mivel nem dual active a telefon, ezért a HTC-s kolléga is úgy oldotta meg, hogy ha beszél az egyiken és a másik nem elérhető, akkor átirányítódik arra a számra amin beszél és hívás közben simán bejelez neki, hogy van egy másik hívása is.
Nekem ez tökéletesen elég lenne, mert vannak olyan hívások amit minden körülmények között fel kéne tudnom venni, akármennyibe is kerül. Vagy legalább látnom kéne, hogy keresnek, hogy meg tudjam szakítani az aktuális hívást és visszahívni a másikat.És kérlek ne azt írjátok meg, hogy vegyek inkább dual active-os készüléket, mert jelenleg ez van.
De ha nem dual sim-es lenne a telefon, ilyen opciónak gondolom akkor is kéne lennie, mert bármikor kellhetne hogy egy átirányítást be lehessen állítani. Ezt már a 15-20 éves telók is simán tudták.
Találtan rá app-ot, de fizetős, és nem akarok azért fizetni, hogy kiderüljön nem jó, ráadásul 2012. május 22-óta nem frissítették.
QuickCallForwardVannak ötletek, javaslatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest