- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8352 üzenetére
Na meg azt se mondja nekem senki, hogy ha az Ubuntu topicot már vagy hete (vagy több) nem látogattam, akkor azóta 1 új hsz. született...
"Tuning, kezdőknek, szájbarágósan (3 új)" - ja, persze, voltam ott kábé fél éve (vagy több), még csak rá sem kerestem az oldalra, és azóta 3 új bejegyzés született, mi?Totál nonsense eddig.
(#8353) hunfatal: hát akkor mondjuk az elég gány lesz, ha mondjuk nekem ott fog éktelenkedni folyamatosan egy "XYZ topic (123987435 új)" félkövérített karaktersorozat a kedvencnek elmentett topicom címénél...
Persze ezt is meg lehetett volna oldani valami elegánsabb módon, de nem sikerült... Pl. jelölhetné csak egy csillag vagy tököm tudja mi a topic neve mellett, hogy az adott topicba új hsz. érkezett az én legutóbbi látogatásom óta, és ha a csillag fölé megyek egérrel (vagy rákattintok, vagy dobok egy hátraszaltót a szobámban), akkor megmutatja, konkrétan mennyi érkezett (pl. title attribútum az egyes elemeknél, hogy a legegyszerűbb példát mondjam).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #8352 üzenetére
Valószínűleg attól kezdve mér, hogy elindult a funkció. Tehát mivel ma élesítették egyelőre, ha nem voltál a topicban, akkor azóta számol.
Ha belépsz akkor úgy veszi, hogy olvasod és nullázza a számlálót, amíg nem látogatod újra addig számol ismét.
Ha 2 éve benne van a kedvencekben és rá sem nézel akkor két évig számolja, egy ilyen kaliberű topicnál ez valószínű sokezer hsz-t fog jelenteni.
Tehát pontosan úgy, mint a kiegnél.
Az itt szóltam hozzá listánál is működik? Fura. Mindenesetre az olvasás számít, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest