- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8352 üzenetére
Na meg azt se mondja nekem senki, hogy ha az Ubuntu topicot már vagy hete (vagy több) nem látogattam, akkor azóta 1 új hsz. született...
"Tuning, kezdőknek, szájbarágósan (3 új)" - ja, persze, voltam ott kábé fél éve (vagy több), még csak rá sem kerestem az oldalra, és azóta 3 új bejegyzés született, mi?Totál nonsense eddig.
(#8353) hunfatal: hát akkor mondjuk az elég gány lesz, ha mondjuk nekem ott fog éktelenkedni folyamatosan egy "XYZ topic (123987435 új)" félkövérített karaktersorozat a kedvencnek elmentett topicom címénél...
Persze ezt is meg lehetett volna oldani valami elegánsabb módon, de nem sikerült... Pl. jelölhetné csak egy csillag vagy tököm tudja mi a topic neve mellett, hogy az adott topicba új hsz. érkezett az én legutóbbi látogatásom óta, és ha a csillag fölé megyek egérrel (vagy rákattintok, vagy dobok egy hátraszaltót a szobámban), akkor megmutatja, konkrétan mennyi érkezett (pl. title attribútum az egyes elemeknél, hogy a legegyszerűbb példát mondjam). -
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter #8352 üzenetére
Valószínűleg attól kezdve mér, hogy elindult a funkció. Tehát mivel ma élesítették egyelőre, ha nem voltál a topicban, akkor azóta számol.
Ha belépsz akkor úgy veszi, hogy olvasod és nullázza a számlálót, amíg nem látogatod újra addig számol ismét.
Ha 2 éve benne van a kedvencekben és rá sem nézel akkor két évig számolja, egy ilyen kaliberű topicnál ez valószínű sokezer hsz-t fog jelenteni.
Tehát pontosan úgy, mint a kiegnél.
Az itt szóltam hozzá listánál is működik? Fura.
Mindenesetre az olvasás számít, ebben biztos vagyok.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest