- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
kupecke #19917 üzenetére
Értem, amit leírsz. Elvben egyet értek vele. De az
áthuzottszöveg mellett az Off topic szöveget is kellene szűrni, sőt, bizonyos szempontból a félkövér szöveg és a dőlt szöveg is zavaró lehet.A valódi megoldás az lehet, ha nincsenek listás hirdetések, csak egy termék jelenhet meg hirdetésenként.
-
válasz
kupecke #19917 üzenetére
Én viszont tapasztalatból tudom, hogy ez nem ennyi teendő és nem ennyi következménye van, hanem sokkal több.
Azért is alkalmazzák az áthúzást, mert jelen pillanatban nincs, de még lesz, és akkor nem kell megint beírni a nevét, megkeresni a terméklinket hozzá, stb., hanem csak levenni az áthúzást.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
kupecke #19917 üzenetére
Ha rám gondolsz, akkor korrigálnék.... Nem vagyok szövetséges.
Igazából nem is értem, hogy mit értesz tisztességtelen piaci előnynek ebben a vonatkozásban.
Hogy szerez előnyt egy áthúzott termékkel?
Becsalogatja a hirdetésébe, hogy a többi portékát szem elé tegye? Vagy?Én azt hittem az zavar, hogy keresésnél bejönnek ezek találatnak... De látom itt többről van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged