- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Részletes UI kritika (bár már leírtam korábban és akkor sem érdekelt senkit):
1. Jobbra rendezett hírfolyam (minden szakmai ajánlásnak ellene megy, kényelmetlen, természetellenes mert balról-jobbra olvasunk)
2. Akkora "fejléc" (vagy felső rész, ha úgy jobban tetszik), hogy 100% nagyításon a hirdetésen és a slider felső negyedén kívül semmit nem lehet látni (desktop).
Ennyit látok, ha feljövök az oldalra.3. iPad 3, az új oldalak atomjaira hullanak, a régi viszont hibátlanul, szépen jelent meg (sajnos erről most nem tudok képet lőni, de ha kell, megoldom később). A régi esetén NEM a mobil verzió jelent meg jól, hanem a normál desktop. (tudom, tudom, nem mai darab az iPad 3, de az egyéb oldalak 95%-ka mégis problémamentesen jelenik meg) Mondjuk ez érdekel legkevésbé, mert desktopon olvasom a lapcsaládot.
4. A PH oldala telehányva olyan tartalmakkal, melyek nem érdekelnek, ráadásul többségben vannak (pl. mobilos cikkek). Vagyis jelenleg felmegyek a PH oldalára, és mindeféle tartalom bele van tolva a képembe giga hirdetésestől, mindenféle más témájú cikkek képeitől és az egész képernyőt kitöltő sliderestől, ezzel szemben a hardveres témákat keresgélhetem a jobbra rendezett kényelmetlen részen, ami az oldalnak már sak egy kisebb részét teszi ki, holott ez lenne a lényeg.
5. Új fórum esetén ha CTLR+C -vel másolok ki egy szövegrészletet egy hozzászólásból, majd azt CTRL+V -vel illeszteném be, akkor üres marad az ablak, nem illeszti be a szöveget. A réginél megy.
Így hirtelen...Remélem elég konkrét volt.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest