Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18660) Vesa válasza Parci (#18653) üzenetére


Vesa
veterán

Részletes UI kritika (bár már leírtam korábban és akkor sem érdekelt senkit):

1. Jobbra rendezett hírfolyam (minden szakmai ajánlásnak ellene megy, kényelmetlen, természetellenes mert balról-jobbra olvasunk)
2. Akkora "fejléc" (vagy felső rész, ha úgy jobban tetszik), hogy 100% nagyításon a hirdetésen és a slider felső negyedén kívül semmit nem lehet látni (desktop).
Ennyit látok, ha feljövök az oldalra.

3. iPad 3, az új oldalak atomjaira hullanak, a régi viszont hibátlanul, szépen jelent meg (sajnos erről most nem tudok képet lőni, de ha kell, megoldom később). A régi esetén NEM a mobil verzió jelent meg jól, hanem a normál desktop. (tudom, tudom, nem mai darab az iPad 3, de az egyéb oldalak 95%-ka mégis problémamentesen jelenik meg) Mondjuk ez érdekel legkevésbé, mert desktopon olvasom a lapcsaládot.

4. A PH oldala telehányva olyan tartalmakkal, melyek nem érdekelnek, ráadásul többségben vannak (pl. mobilos cikkek). Vagyis jelenleg felmegyek a PH oldalára, és mindeféle tartalom bele van tolva a képembe giga hirdetésestől, mindenféle más témájú cikkek képeitől és az egész képernyőt kitöltő sliderestől, ezzel szemben a hardveres témákat keresgélhetem a jobbra rendezett kényelmetlen részen, ami az oldalnak már sak egy kisebb részét teszi ki, holott ez lenne a lényeg.

5. Új fórum esetén ha CTLR+C -vel másolok ki egy szövegrészletet egy hozzászólásból, majd azt CTRL+V -vel illeszteném be, akkor üres marad az ablak, nem illeszti be a szöveget. A réginél megy.

Így hirtelen...Remélem elég konkrét volt.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.