- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
üzenetére
Egy jotanacs: ne kolts ilyenekre penzt, ezeknek a kodolo kurzusoknak a nagy resze egyedul azoknak eri meg, akik az ilyen vallalkozasokat mukodtetik.
Minden, amit itt tanitanak, az netrol ezerszer tobb forrasbol, jobb minosegben elerheto; ingyen vagy sokkal olcsobban (magyarul egy lehuzas az egesz). -
Pala
veterán
válasz
üzenetére
Nekem konkretan volt Budapesten olyan frontend interjum, ahol kozoltem az interjuztatoval, hogy kizarolag angolul tudok valaszolni a kerdeseire, mert nem ismerem a magyar terminologiat. Azt mondta, semmi gond.
Emiatt szerintem ne izgulj, ez inkabb elony. Sot, tovabbmegyek, en amondo vagyok, olyan helyre ne is akarj menni, ahol a fejlesztok nem tudnak angolul legalabb egy"kozepesen szar" szinten. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden, amit itt tanitanak, az netrol ezerszer tobb forrasbol, jobb minosegben elerheto; ingyen vagy sokkal olcsobban (magyarul egy lehuzas az egesz).