Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K1nG HuNp
őstag
jap, aztan a csak JShez erto code monkeyek miatt ilyen szar a magyar weboldalak tulnyomo tobbsege

nincs semmi bajom a programozni vagyok emberekkel es nem akarok gatekeepelni sem, szimplan csak nem ertem mit varunk ettol a hozzaallastol, persze kezdj csak high level nyelven, a tobbit ugysem kell ertened... ja

-
lanszelot
addikt
Ezt a srácot kezdtem el, de nagyon rossz a videói.
Kapkod, nem lehet átlátni mit csinál.
Beír egy rakat kódot, vágással, hogy ne is legyen idő elmonani mit ír, gyere rá magadtól mit akar. Kapott érték is katyvasz....mintha gépikód lenne, abból se lehet rájönni.
Ezért abba hagytam.Mielőtt vki el kezdené vakon védeni, nézze mag az első 3 videóját, csak utána
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest