- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K1nG HuNp
őstag
jap, aztan a csak JShez erto code monkeyek miatt ilyen szar a magyar weboldalak tulnyomo tobbsege
nincs semmi bajom a programozni vagyok emberekkel es nem akarok gatekeepelni sem, szimplan csak nem ertem mit varunk ettol a hozzaallastol, persze kezdj csak high level nyelven, a tobbit ugysem kell ertened... ja
-
lanszelot
addikt
Ezt a srácot kezdtem el, de nagyon rossz a videói.
Kapkod, nem lehet átlátni mit csinál.
Beír egy rakat kódot, vágással, hogy ne is legyen idő elmonani mit ír, gyere rá magadtól mit akar. Kapott érték is katyvasz....mintha gépikód lenne, abból se lehet rájönni.
Ezért abba hagytam.Mielőtt vki el kezdené vakon védeni, nézze mag az első 3 videóját, csak utána
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest