Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Ismételten köszönöm szépen, innen már minden tiszta, rajtam áll csak, köszönöm a türelmet és a sok választ!
@nevemfel: Köszönöm a tippet. Csináltam infinite scroll-t, egyszerre 4 elemet tölt be, aztán a a 4. tetejéhez érve újabb 4-et és így tovább. Csak abban nem vagyok most biztos, hogy az összeset letölti-e akkor is, ha mint az őrült scrollozni kezdek lefelé. De mivel én csináltam, és olyat nem raktam bele, hogy ha már nincs képen, ne töltse tovább, ezért biztosan letölt mindent, nem áll meg. De akkor beleírom ezt is. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Távcső topik
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgatós találkozó
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest