Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Ismételten köszönöm szépen, innen már minden tiszta, rajtam áll csak, köszönöm a türelmet és a sok választ!
@nevemfel: Köszönöm a tippet. Csináltam infinite scroll-t, egyszerre 4 elemet tölt be, aztán a a 4. tetejéhez érve újabb 4-et és így tovább. Csak abban nem vagyok most biztos, hogy az összeset letölti-e akkor is, ha mint az őrült scrollozni kezdek lefelé. De mivel én csináltam, és olyat nem raktam bele, hogy ha már nincs képen, ne töltse tovább, ezért biztosan letölt mindent, nem áll meg. De akkor beleírom ezt is. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PH! Darts
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VGA kibeszélő offtopik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest