Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Ismételten köszönöm szépen, innen már minden tiszta, rajtam áll csak, köszönöm a türelmet és a sok választ!
@nevemfel: Köszönöm a tippet. Csináltam infinite scroll-t, egyszerre 4 elemet tölt be, aztán a a 4. tetejéhez érve újabb 4-et és így tovább. Csak abban nem vagyok most biztos, hogy az összeset letölti-e akkor is, ha mint az őrült scrollozni kezdek lefelé. De mivel én csináltam, és olyat nem raktam bele, hogy ha már nincs képen, ne töltse tovább, ezért biztosan letölt mindent, nem áll meg. De akkor beleírom ezt is. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN es travelrouter, hibatlan allapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest